Nieuws uit de regio

03-04-2018 - Heist-op-den-Berg

AWV herstelt wegdek op enkele gewestwegen in regio Mechelen

In april zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op een aantal gewestwegen in de regio Mechelen kleinschalige herstellingen uitvoeren aan het wegdek. Het gaat om werken op de N10 en N15 in Heist-op-den-Berg, de N15 in Putte, de N16 in Willebroek en de R6 en N1 in Mechelen. De duurtijd van deze werken varieert van één dag tot meerdere dagen. Het verkeer kan tijdens de werken steeds blijven passeren. Op de meeste locaties zal dat gebeuren met behulp van beurtelings verkeer over één rijstrook. De herstellingswerken zullen het comfort en de verkeersveiligheid op deze gewestwegen verbeteren.  

 

Op de N15 in Putte worden verschillende lokale asfaltherstellingen uitgevoerd tussen Peulis en het centrum van Putte. Deze werken duren één dag en zullen plaatsvinden in de periode tussen 4 en 16 april. Het verkeer kan ter hoogte van de werfzone beurtelings over één rijstrook passeren met behulp van tijdelijke verkeerslichte.
In de Boudewijnlaan (N15) in Heist-op-den-Berg wordt ter hoogte van de zijstraat Oude Gendarmeriestraat een betonplaat hersteld in de richting van Booischot. Deze werken starten op maandag 9 april na de ochtendspits en zullen op maandag 16 april voor de ochtendspits afgerond zijn. Het verkeer kan ter hoogte van de werfzone beurtelings over één rijstrook passeren met behulp van tijdelijke verkeerslichten.
In de Liersesteenweg (N10) in Heist-op-den-Berg wordt ter hoogte van het Moretuskasteel een asfaltherstelling uitgevoerd in de richting van Lier. Deze werken duren één dag en zullen plaatsvinden in de periode tussen 9 en 13 april. Het verkeer kan ter hoogte van de werfzone beurtelings over één rijstrook passeren met behulp van tijdelijke verkeerslichten.
In de Westmeerbeeksteenweg (N15) in Heist-op-den-Berg wordt in de buurt van het kruispunt met de IJzerenweg een voeg in het wegdek vernieuwd. Deze werken starten op maandag 16 april en duren tot en met donderdag 19 april. Het verkeer kan ter hoogte van de werfzone beurtelings over één rijstrook passeren met behulp van tijdelijke verkeerslichten. Opgelet: werken aan voegen zijn zeer weersgevoelig. Bij regen of lage temperaturen kunnen ze niet plaatsvinden en kan de planning nog gewijzigd worden.
 

 

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier