Nieuws uit de regio

03-04-2018 - Putte

Expo 25 jaar cultuurraad

Exact 25 jaar geleden vond de eerste vergadering van de Putse cultuurraad plaats. Reden genoeg om even terug te blikken op deze kwarteeuw aan Putse cultuurgeschiedenis.

Om dit jubileum te vieren vindt er in de bibliotheek een expo plaats rond hetgeen de cultuurraad de voorbije periode heeft gerealiseerd: “Heel wat fotomateriaal, krantenknipsels en teksten werden verzameld en bij elkaar gebracht op een overzichtelijke tentoonstelling. Daarnaast is er een ook een voorstelling van de huidige leden van de cultuurraad, met name onze Putse soco-culturele verenigingen,” weet schepen van cultuur Inge De Bie. Tijdens de openingsuren van het leescafé van de Putse bib, kan men deze tentoonstelling gratis komen bekijken t.e.m. 11 april 2018. “Bovendien is er een bijhorende brochure rond de geschiedenis van de cultuurraad en een beschrijving van de Putse cultuurverenigingen,” besluit burgemeester Peter Gysbrechts.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier