Nieuws uit de regio

17-10-2017 - Heist-op-den-Berg

Welgesmaakte vierde pannenkoekeneditie tegen armoede

Vzw Den Draai en OCMW Heist-op-den-Berg bundelen al reeds enkele jaren samen de krachten om gerichte acties m.b.t. de Wereldverzetdag tegen kansarmoede te organiseren.

Vele Heistenaren en (gemeentelijke) diensten kwamen deze vierde pannenkoekendag uitgebreid steunen. Dankzij de warme inzet van de vrijwilligers heeft deze ploeg de talrijke opkomst kunnen ‘bedienen’.

Op dinsdagavond 17 oktober is er de infoavond over sociale ongelijkheid en gezondheid door prof. dr. Sara Willems om 19.30u in zaal Velodroom (vooraf inschrijven is niet nodig), aansluitend kan u voor een drankje in het kansencafé terecht. Als afronding is er op zaterdag 21 oktober het optreden van het WOSH-koor met gevatte intermezzo’s, om 19.30u in de blauwe zaal van CC Zwaneberg en aansluitend kan je opnieuw terecht in het kansencafé.

Tussen de periode van 23 oktober en 15 december kan je ook het budget(t)huis bezoeken. Het budgethuis is een inleefhuis waar je op een visuele en interactieve manier kennismaakt met financiële en budgetrelateerde info: hoe duur is het leven, waarop kan je besparen, hoe maak je de financiële keuzes, … Inschrijven is verplicht en kan via Mieke Corstjens, van OCMW Heist-op-den-Berg.

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier