Nieuws uit de regio

13-10-2017 - Heist-op-den-Berg

Marlies Van den Berge behaalt zilver op het WK rafting

Het Nederlandse raftingteam won op het afgelopen WK rafting in Japan een zilveren medaille. Aan boord van dat team zit ook de Heistse Marlies Van den Berge die je misschien nog kent van dit artikel. Het doel was om een plaatsje in de top 10 te halen maar dat draaide dus onverhoopt veel beter uit dan verwacht. Het team moest enkel gastland Japan laten voorgaan maar was in topvorm en legde heel wat strijdlust aan de dag. Dikke proficiat!

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier