Nieuws uit de regio

24-05-2017 - Heist-op-den-Berg

Geen glas op braderij na 21 uur

Tijdens het braderijweekend van 23,24 en 25 juni geldt er vanaf 21 uur een glasverbod. Ook glazen prijzen, zoals bijvoorbeeld een fles schuimwijn, mogen na 21 uur niet overhandigd worden. Voor standjes die eten aanbieden dat aan tafel en met bestek genuttigd wordt, geldt er wel een uitzondering.

De nieuwe regel werd op dinsdagavond goedgekeurd door de gemeenteraad. “Al vele jaren is de braderij hét evenement bij uitstek waarbij de zomer in Heist echt van start gaat. Meer dan 50.000 bezoekers passeren gedurende drie dagen langs de vele kraampjes. Om het volksfeest in goede banen te leiden werd ervoor gekozen om een glasverbod in te voeren vanaf 21 uur”, zegt burgemeester Luc Vleugels (CD&V). Het aanvangsuur van 21 uur is ingegeven door het aanvangsuur van het fuifgebeuren op de braderij. “Het is in de eerste plaats de bedoeling om te sensibiliseren. Het handhaven van deze maatregelen is alleen nodig als de situatie uit de hand loopt, wanneer de veiligheid van de aanwezigen in het gedrang komt. In de eerste plaats zal er dus worden opgetreden door de aanwezige stewards, security en politie.”

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier