Nieuws uit de regio

23-05-2017 - Beerzel

Een nieuwe camionette voor vzw De Regenboog

Ken je VZW De Regenboog in Putte? Het regenboogteam met gastvrouw Alice op kop helpt mensen in nood. Ze kunnen er terecht voor een leuke babbel en een lekker tasje koffie met een koekje maar ook voor info, hulp op alle vlakken en een goed gesprek. Op de eerste verdieping is er een unieke selectie met tweedehandskleding en doorheen de week worden ook allerlei activiteiten georganiseerd.

Omdat deze vzw steunt op vrijwilligers is alle hulp welkom, zowel van particulieren als van mensen uit de bedrijfswereld. Zo werkt Garage Wuyts uit Beerzel al 18 jaar samen met deze organisatie. Hun steentje dragen ze bij met logistieke hulp, heel concreet als medesponsor van een Hyundai camionette waarmee de organisatie aan de slag kan. Een mooi gebaar!

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier