Nieuws uit de regio

17-05-2017 - Berlaar

GBS De Stap opent eigen schooltuin

Groenten zaaien en planten, grond klaarleggen en de vruchten oogsten: de leerlingen van gemeentelijke basisschool De Stap kunnen voortaan zelf de handen uit de mouwen steken in hun eigen schooltuin. Tijdens de opendeurdag op zaterdag 20 mei stellen de school en initiatiefnemers Landelijke Gilde Berlaar de tuin officieel voor.

Gemeentelijke basisschool De Stap in Berlaar-Centrum zet komende zaterdag van 15 tot 18 uur de deuren open. Je kan er de kleuterklassen en de lokalen van de lagere school bezoeken en vanaf 16 uur staan er enkele optredens van de kinderen op het programma. Om 15.45 uur huldigen GBS De Stap en Landelijke Gilde Berlaar de nieuwe schooltuin in. Voor Berlaar is het de zevende schooltuin nadat eerder VBS Pastorijstraat (2002), GBS Heikant (2003), VBS Misstraat (2004), VBS Ballaarweg (2005), De Lotusbloem (2005) en de Balderschool (2006) al een tuin kregen.

Speciaal voor de inhuldiging van de schooltuin van De Stap stellen alle scholen hun eigen tuin op 20 mei open voor het publiek. Via Landelijke Gilde kan je die dag tussen 13 en 17 uur een fietsroute van 21 kilometer volgen die alle tuinen met elkaar verbindt.

 

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier