Nieuws uit de regio

23-02-2017 - Heist-Goor

Herstelling en nieuw fietspad voor Lange Molenstraat

De Lange Molenstraat in Heist-Goor krijgt een nieuw fietspad. Dat kondigde het schepencollege aan na de vraag van gemeenteraadslid Jan Baestaens (E.T.A.).

Baestaens vroeg om de klinkers van het wegdek van de Lange Molenstraat te vervangen door asfalt. Het college antwoordde dat het fietspad van de Lange Molenstraat volledig vernieuwd gaat worden en heraangelegd in asfalt. “Voor fietspaden is asfalt het beste product dat de minste trillingen geeft. Voor het wegdek zelf heeft het bestuur contact opgenomen met de bevoegde instanties. We wachten af tot er riolering moet komen en we gebruik kunnen maken van subsidies. De straat vertoont een aantal breuken die wel al op kortere termijn hersteld zullen worden”, klonk het.

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier