Nieuws uit de regio

23-02-2017 - Heist-op-den-Berg

Renners Heistse Pijl komen door alle deelgemeenten

Wielerwedstrijd CarrefourMarket Heistse Pijl komt dit jaar ook door het zuiden van Heist. De organisatie, politie en het gemeentebestuur namen voor de tiende editie van dit jaar alle Heistse deelgemeenten mee in het parcours.

“Reeds van bij de eerste editie dromen we ervan om met de Heistse Pijl de hele gemeente aan te doen. Bij deze 10e en jubileum-editie gaan we de uitdaging aan. Met de organisator, het schepencollege en de Politie is het parcours vandaag vastgelegd”, zegt Carl Verelst (CD&V), schepen van Evenementen. De CarrefourMarket Heistse Pijl zal opnieuw starten in Turnhout om Heist-op-den-Berg binnen te rijden via Booischot, Pijpelheide, Schriek, Achterheide naar Heist-centrum, om dan de plaatselijke ronden via Wiekevorst en Itegem aan te vatten.”

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Speciale promoties Check het hier