Nieuws uit de regio

22-02-2017 - Putte

Gemeente en middenstand slaan handen in elkaar voor de Putse feesten

Op 10 en 11 juni viert Putte naar goede traditie stevig feest. De Putse Feesten is één van de belangrijkste pijlers om de middenstand in een gemeente als Putte aantrekkelijk te houden. Met de komst van het nieuwe kerkplein wil het gemeentebestuur nu voluit werken aan een heropwaardering van de Putse Feesten.

Schepen van lokale economie Jeroen De Cuyper (N-VA): “Dit bestuur heeft aan de kiezers de belofte gedaan om Putte als handelskern opnieuw te doen bloeien. Puttenaren moeten in de eigen gemeente terecht kunnen blijven voor al hun boodschappen en activiteiten. Daar worden de gemeente en het milieu alleen maar beter van en versterkt aanzienlijk het comfort voor onze eigen inwoners. Om dat te bereiken hebben we een sterke middenstand nodig en de Putse Feesten is daar een vitaal onderdeel van. Wanneer de lokale middenstand liet weten dat het organiseren van dit evenement steeds moeilijker werd, was het een logische en evidente keuze om als gemeente onze schouders nog meer onder de Putse Feesten te zetten en zo opnieuw extra zuurstof te geven aan de lokale economie.”

Burgemeester Peter Gysbrechts (Open Vld): “De gemeente zal het evenementengedeelte op zich nemen. We willen dat goed aanpakken. De Ghost Rockers van Studio 100 zijn zaterdagnamiddag al zeker van de partij en schepen De Bie gaat verder op zoek naar een mooi muzikaal programma. Ook de verenigingen zullen kunnen profiteren van de heropwaardering. De Putse Feesten geeft hen de kans om wat extra bij te verdienen. Wanneer het nieuwe kerkplein klaar zal zijn, gaan we pas echt kunnen spreken van een gezellig en aantrekkelijk centrum en zullen de puzzelstukjes met de Putse Feesten mooi in elkaar vallen.”

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier