Nieuws uit de regio

12-01-2017 - Keerbergen

5e editie Nieuw op't plein

Ondertussen is het al de 5e editie van "Nieuw op't plein". Zondag 15 januari 2017 ben je van harte welkom op het gemeenteplein vanaf 11u voor de ondertussen welbekende nieuwjaarsmarkt.

Verschillende Keerbergse verenigingen baten er kraampjes uit met een grote verscheidenheid aan lekkernijen en dit alles aan democratische prijzen. Ondertussen kan je genieten van optreden van Secret Faith (13u en 14u15) en kunnen de kinderen zich laten verrassen door de ongelooflijke figuren die de ballonnenclown weer uit zijn mouw zal schudden.

Tussen 11u en 13u krijgt iedere bezoeker 2 gratis bonnetjes.

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier