Nieuws uit de regio

20-10-2016 - Heist-op-den-Berg

Carmina Burana in CC Zwaneberg

Op 15 en 16 oktober werd in het CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) een echt meesterwerk uitgevoerd: “Carmina Burana” van Carl Orff. Maar liefst driehonderd muzikanten bezorgden het publiek een onvergetelijke ervaring vol inzet en muzikaliteit.  
De voorstelling werd georganiseerd door de concertvereniging Sinfonia Heist vzw, samen met de Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans en het Cultureelcentrum Zwaneberg. Twee uitverkochte zalen waren het resultaat. Koren uit Heist-op-den-Berg, Zaventem, Perk en Leuven gaven – in samenwerking met het Diamond Symphonic – het beste van zichzelf.
Het mooi en verzorgde voorprogramma was te danken aan het Vocaal Ensemble en het kinderkoor van de Heistse Academie met o.a. enkele pareltjes uit het Renaissance-repertoire.  

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier