Nieuws uit de regio

19-10-2016 - Putte

Piraten op schoolbezoek

Ook dit najaar staan er weer enkele gemeentelijke cultuuractiviteiten op het programma bij de scholen. Zo is Meneer Hikke Takke Toe de voorbije week weer langs geweest bij de scholen.

"Dit jaar hebben wij gekozen voor een piratenspel voor onze 6 Putse basisscholen en dit voor de 3de en 4de leerjaren. Hikke Takke Toe zorgt ervoor dat ook iedereen kunstenaar is," weet schepen van cultuur Inge De Bie. Het piratenspel zit vol muzische activiteiten, zo kan iedere kunstenaar iets creatief ontwerpen en zichzelf uitleven om muziek te maken en een dansje te plaatsen. Binnenkort kunnen de kinderen van de buitenschoolse opvang ook nog genieten van een voorstelling van Theater Zuidervis.

 

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier