Nieuws uit de regio

19-10-2016 - Heist-op-den-Berg

Heist naar Europese meeting in Duitsland

De twee Heistse jongeren Tine Galicia en Luna Nys trokken samen met jeugdschepen Kelly Van Tendeloo en voorzitster van de gemeenteraad en coördinatrice van Europese projecten Bernadette De Cat naar het Duitse Pforzheim in het kader van het project Easy Towns. Tijdens de meeting met andere Europese steden en gemeenten kwamen de thema's integratie en diversiteit aan bod. In allerlei werkvormen, zoals workshops, discussies, lezingen en evaluaties, kwamen de verschillende partners, die allen jongeren hadden gedelegeerd, dichter tot de problematiek van diversiteit, inclusie en participatie.

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier