Nieuws uit de regio

18-10-2016 - Berlaar

Dorpswandeling door Berlaar

Op vrijdag 21 oktober vindt de zesde editie van Nacht van het Kempens Erfgoed plaats. In maar liefst 21 gemeenten kan je die avond terecht voor een gevarieerd erfgoedprogramma van lezingen, nocturnes in musea, expo’s, filmvoorstellingen, vertelavonden enzovoort. In Berlaar kan je genieten van de wandeling ‘Het Berlaarse Dorp vertelt’.

Onder begeleiding van een gids wandel je van het dorpsplein naar het station en luister je naar tal van interessante en leuke verhalen over Berlaar. In het station ga je even terug in de tijd met een evocatie van café De Zanglust, waar ‘de witten Broeck’ en ‘Mieke Hubbes’ café chantant houden. Enkele topmuzikanten zingen er liedjes uit de jaren 1930. Een unieke belevenis! Na het optreden brengt een shuttle je veilig terug naar de Markt.

De wandelingen vertrekken om de 30 minuten aan de kiosk op de Markt. De eerste wandeling vertrekt om 19u en de laatste wandeling vertrekt om 21u.

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier