Nieuws uit de regio

19-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Welk is de beste voetbalploeg van Heist?

Voor de 19de keer organiseert de scheidsrechtersvereniging Die Swaenefluiters ‘De Beker der 3 Heuvelen’, een tornooi uit voor alle ploegen van de KBVB uit Heist en Putte. Ter gelijker tijd willen ze ook graag beginnende scheidsrechters warm maken voor deze mooie hobby

De 3 heuvelen zijn de Heistse berg, Beerzelberg en de Heuvel in Putte. Sinds er geen Itegemse ploeg meer actief is in de Belgische Bond zijn er nog 9 teams in Heist en Putte. Die nemen alle 9 deel aan het voorbereidingstornooi van de scheidsrechtersvereniging en zijn voor de meeste teams de ideale manier om te zien hoever ze fysiek en tactisch staan en waar nog bijgestuurd moet worden.  Chris Truyts en zijn team hebben de ploegen in 2 reeksen ingedeeld die telkens op het terrein van de thuisploeg de schiftingswedstrijden spelen. Zo te zien zijn er al enkele pittige streekderbys waaraan de supporters zich zeker kunnen opwarmen. De finale en de plaatsingswedstrijden gaan door op de terreinen van KFC Beerzel in de Kattestraat telkens om 19 uur, op 14 augustus voor de 5de tot de 8ste plaats en op 15 augustus de finale en de troosting voor 3de en 4de plaats.

Een afgevaardigde van  “Die Swaenefluiters” , de Scheidsrechtersvereniging van Heist-op-den-Berg & Omstreken (KBVB 8400) zal telkens aanwezig zijn om aan geïnteresseerde kandidaat-scheidsrechters alle nuttige inlichtingen te verschaffen zowel omtrent de cursussen die door de Provinciale Scheidsrechterscommissie van Antwerpen worden ingericht als de voordelen die aan de beginnende scheidsrechters worden toegekend bij het uitoefenen van hun hobby.

Wedstrijdschema: (alle wedstrijden beginnen om 19.30 u, tenzij anders aangeduid).

Reeks 1

Dinsdag 30 juli: SV Grasheide – KSC Wiekevorst (20 u)
Dinsdag 30 juli: KSK Heist – SK Peulis
Donderdag 1 augustus: KFCM Hallaar – KSK Heist
Dinsdag 6 augustus: SK Peulis – SV Grasheide
Woensdag 7 augustus: KSC Wiekevorst – KFCM Hallaar

Reeks 2

Woensdag 24 juli: KVC Booischot – KFC BO Beerzel
Woensdag 31 juli: KFC Putte – KSV Schriek
Woensdag 7 augustus: KSV Schriek – KVC Booischot
Donderdag 8 augustus: KFC BO Beerzel – KFC Putte
 

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier