Nieuws uit de regio

15-07-2019 - Putte

Jonge wielergod in Putse Na Tourcriterium

Karl Haverbeke, de Heistse organisator van het Na Tourcriterium in Putte, kondigt fier aan dat hij het Belgisch wonderkind van de wielersport, Remco Evenepoel, heeft kunnen strikken voor zijn evenement op 4 augustus.

“Wij focussen vooral op renners uit de Tour, maar zijn toch bijzonder trots dat de 19-jarige Evenepoel bij ons aan de start zal verschijnen”, aldus Haverbeke. “Hij is sinds dit jaar prof bij Deceuninck -Quick-Step en won reeds de Ronde van België. Niet voor niks dat hij beschouwd wordt als één van de grootste wielertalenten dat ons land ooit heeft gehad. Remco heeft al veel wielerharten veroverd en op zondag 4 augustus kan iedereen hem van kortbij aanmoedigen in de straten van Putte.”

 Remco Evenepoel zal slechts in één NaTrourcriterium aantreden.

“We proberen zeker nog een aantal Belgen, waaronder een ritwinnaar, aan ons deelnemersveld toe te voegen. Kortelings meer nieuws hierover…” besluit Haverbeke.

Het Na-Tourcriterium in het centrum van Putte, op zondag 4 augustus, gaat al om 15u van start met een wedstrijd van het PIDPA G-sport criterium voor sporters met een beperking, gevolgd door de eerste derny reeks van de profs. Na de bedrijvenwedstrijd volgt de tweede reeks en de finale. De prijsuitreiking is voorzien rond 20.45u.

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier