Nieuws uit de regio

03-07-2019 - Wiekevorst

Open deur op Heist Airport

“Welle hemme alles!”, zelfs een vliegveld in Heist. Op 6 en 7 juli houdt M.A.S.H. (voluit Model Aero Sport Heist) haar jaarlijkse Fly In op haar eigen vliegveld aan de Wiekevorstse Goorweg. Toeschouwers maken er kennis met modelvliegtuigjes in alle maten en kleuren, van de kleine huis-, tuin- en keukenmodellen tot serieuze kleppers met een motorinhoud van 800 cc en een spanwijdte van 9 m.

Tijdens het volledige weekend is er een doorlopend programma, zowel zaterdag als zondag gaan de vrije vluchten vanaf 10 u van start. Dit betekent dat de aanwezige piloten om beurt hun toestellen voorvliegen, een ervaren commentator zorgt voor de nodige achtergrondinformatie. Alle facetten binnen de hobby komen aan bod: kunstvlucht, zweefvliegen, helikopter, tweedekker, driedekker,… tweemotor, driemotor,… kortom, voor elk wat wils. Net zoals bij de vorige edtie is er de mogelijkheid om de modellen van dichtbij te ontdekken. Hiervoor wordt de toegang tot de pits open gesteld tussen 12 u en 12.30 u. Dit is een eenmalige gelegenheid om vanaf de eerste rij alles te kunnen bewonderen en de bouwers/piloten van deze kunstwerken te ontmoeten. Omdat de club een zo ruim mogelijk publiek willen aanspreken en iedereen de gelegenheid willen geven te komen proeven van hun hobby, is de toegang het volledige weekend gratis. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt van het terrein en dranken en snacks zijn aan democratische prijzen te verkrijgen. Om de kinderen te plezieren zijn er in de loop van het weekend ook verschillende snoepdroppings voorzien. Meerdere modellen worden met snoep geladen, vliegen een korte vlucht en nadien wordt de snoep op het vliegveld gedropt. Voor de aanwezigen is er ook een gratis tombola voorzien met enkele mooie prijzen, waaronder onder andere 2 gratis ballonvaarten.

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier