Nieuws uit de regio

14-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Nieuw partnership voor Heylen Vastgoed Heistse Pijl

Heylen Vastgoed Heistse Pijl en Groep VDH Mercedes-Benz hebben een partnership gesloten voor de komende drie jaar. "De ambities van groep VDH passen perfect bij die van onze koers en daarnaast zetten ze, net als de organisatie, sterk in op de Kempische regio," vertelt koersdirecteur Dieter Clerx.

15 wagens van de Groep VDH Mercedes-Benz rijden zaterdag 22 juni mee in de karavaan van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl. 11 van die wagens worden voorzien voorde organisatie, de overige vier worden exclusief voor de VIP's van de koers voorbehouden. Die VIP's zullen rondgereden worden in de populairste monovolume van Mercedes-Benz, de V-klasse, die recent een facelift onderging met als belangrijkste verandering de milieuvriendelijkere motoren. Ook in de toekomst zat men bij Mercedes sterk blijven inzetten op hybride mdoellen. Volgende maand wordt de eVito gelanceerd en op het einde van het jaar wordt een volledig elektrische wagen verwacht.

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier