Nieuws uit de regio

10-06-2019 - Heist-op-den-Berg

Open School, cursussen voor volwassenen

Wil je bijleren uit interesse, voor je werk, een opleiding of examen? Open School helpt je om je kennis van taal, rekenen, computer en algemene vorming op te frissen en te vergroten. Stap voor stap en in je eigen tempo, want als je leert, sta je sterker! Bij Open School kunnen volwassenen (18+) terecht zodat ze sterker staan in het dagelijks leven. Het hoofddoel is vooral om laaggeletterde volwassenen die niet lang naar school zijn geweest of kansen gemist hebben, te versterken.

Cursussen
Mensen zonder diploma secundair onderwijs kunnen bij Open School gratis lessen volgen. Ze kunnen er beter leren lezen, schrijven en rekenen maar er worden ook beginnerscursussen computer, tablet en smartphone gegeven. Mensen worden er voorbereid op het theoretische examen rijbewijs B of kunnen er de verkeersregels opfrissen als ze hun rijbewijs al hebben. Ook andere praktische zaken komen aan bod zoals het interpreteren van facturen (elektriciteit, water, telefonie, ...) maar ook internetbankieren.

Infomoment
Op woensdag 19 juni is er van 9u30 tot 12 uur een infomoment voor alle geïnteresseerden. Dat gaat door in Instituut Mevrouw Govaerts aan de Mechelsesteenweg richting Putte. Daar wordt uitgelegd wie Open School is, hoe leren er in z'n werk gaat en welke cursussen je vanaf september in Heist-op-den-Berg bij Open School kan volgen. De lessen zelf die gaan door in de Noordstraat boven de Kringwinkel.

Meer info: CBE Open School Heist-op-den-Berg

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier