Nieuws uit de regio

06-06-2019 - Tremelo

Pasar viert verjaardag met zomerzoektocht

Pasar Tremelo - Baal bestaat dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd op zondag 6 oktober maar in de aanloop daar naartoe kan je deelnemen aan een zomerzoektocht in Tremelo, Baal en Ninde. Er vallen heel wat mooie prijzen te winnen.

De zomerzoektocht loopt van 15 mei tot 15 september 2019. Via gewone vragen en fotovragen kan je kennis maken met de mooiste plekjes uit Tremelo, Baal en Ninde. De zoektocht is beschreven als een fietstocht maar laat dat je niet tegenhouden om het traject (of delen ervan) te voet af te leggen. Vertrekken doe je aan de kerk van Tremelo maar omdat de tocht lusvormig is kan je ook elder de tocht aanvatten. De afstand bedraagt ongeveer 20 km.

Deelnemen?
Deelnemingsformulieren kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij:

  • Buurtwinkel Luc, Baalsebaan 324, Baal
  • Brasserie 't Kapittel, Pastoriestraat 67, Baal
  • De Loft - Press & Bookshop, Grote Bollostraat 2, Tremelo
  • Café Het Raadshuis, Werchtersebaan 2, Tremelo

Aan de zoektocht zijn talrijke mooie prijzen verbonden. Voor de prijzenpot kon Pasar rekenen op de medewerking van een twintigtal handelaars uit Tremelo en Baal. De winnaar krijgt een fiets van het Niels Albert Bike Center en alle andere prijzen zijn waardebonnen van lokale handelaars. De prijsuitreiking vindt plaats op zondag 6 oktober 2019 om 17u in de zaal van Café Het Raadshuis (Werchtersebaan 2, 3120 Tremelo). Op die dag organiseert Pasar Tremelo - Baal ook zijn jubileumwandeling en is er de officiële viering van het 30-jarige bestaan.

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier