Nieuws uit de regio

13-05-2019 - Schriek

Voor de 7de keer op rij Belgisch kampioen

In de klimzaal Klimax in Puurs, een van de grootste indoorkliminfrastructuren van Europa, is Anak Verhoeven voor de zevende keer op rij Belgisch kampioen geworden. Ondanks de aanslepende blessure in haar rechterarm verliep de kwalificatieronde perfect. Als enige kon de 22-jarige Schriekse de 2 kwalificatieroutes uitklimmen.

In 2014 werd Anak in Edinburgh al Europees kampioen bij de junioren en in 2015 in Arco (Italië) zelfs wereldkampioen in de jeugdafdeling. Niet verwonderlijk als je weet dat ze reeds op 4-jarige leeftijd met de klimsport begonnen is.

 In de finaleroute  van het Belgisch kampoenschap hadden de routebouwers net voor de top een typische boulderbeweging gebouwd (waarbij de klimmer achterover hangen om een overstekende punt te passeren). Het publiek had al 2 klimsters zien vallen bij deze beweging. Anak moest als laatste klimmen en klom op spectaculaire wijze door de boulder naar de top.

De uitslag: 1. Anak Verhoeven
2. Chloé Caulier
3. Héloïse Doumont

Tegelijkertijd met het BK Sportklimmen  organiseerde Klimax ook het BK Paraclimbing met voor het eerst deelnemers uit Nederland en Duitsland.Emotioneel en aangrijpend voor het publiek hoe klimmers met een beperking zich omhoog vechten in een speciaal voor hen gebouwde route.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier