Nieuws uit de regio

13-04-2019 - Heist - Zonderschot

Koud weer om te koersen

Bij een temperatuur van een graad of 6 en daarenboven nog een ijzige wind waren er toch nog 116 coureurs afgezakt naar ’t Zonderschot voor de 33ste  Grote Prijs KWB. Er waren er 151 ingeschreven, maar een deel zal het toch te koud gevonden hebben om aan de start te verschijnen. In de koers opvallend een flink aantal buitenlanders, waaronder heel wat uit Noorwegen, enkele Nederlanders, Duitsers en Engelsen, maar ook coureurs uit Canada, Estland, Israël en zelfs Nieuw-Zeeland.

Ruim halfkoers werd een kopgroep van 21 renners gevormd en deze hield stand tot op het einde.  Het werd een prangende zij aan zij eindspurt tussen Benjamin Verraes (Moortsele) en Robin Mertens (Zandhoven).  Verraes, reeds winnaar van de koers vorig jaar, won het uiteindelijk met een banddikte verschil van Mertens.  De Brit Ethan Vernon werd derde.  

1.           Benjamin Verraes

2.           Robin Mertens

3.           Ethan Vernon

De aanwezige wielerliefhebbers werden weer getrakteerd op mooie koers met een verdiende winnaar, en de organisatoren konden de wedstrijd afsluiten zonder noemenswaardige incidenten of accidenten.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier