Nieuws uit de regio

13-04-2019 - Heist - Zonderschot

Koud weer om te koersen

Bij een temperatuur van een graad of 6 en daarenboven nog een ijzige wind waren er toch nog 116 coureurs afgezakt naar ’t Zonderschot voor de 33ste  Grote Prijs KWB. Er waren er 151 ingeschreven, maar een deel zal het toch te koud gevonden hebben om aan de start te verschijnen. In de koers opvallend een flink aantal buitenlanders, waaronder heel wat uit Noorwegen, enkele Nederlanders, Duitsers en Engelsen, maar ook coureurs uit Canada, Estland, Israël en zelfs Nieuw-Zeeland.

Ruim halfkoers werd een kopgroep van 21 renners gevormd en deze hield stand tot op het einde.  Het werd een prangende zij aan zij eindspurt tussen Benjamin Verraes (Moortsele) en Robin Mertens (Zandhoven).  Verraes, reeds winnaar van de koers vorig jaar, won het uiteindelijk met een banddikte verschil van Mertens.  De Brit Ethan Vernon werd derde.  

1.           Benjamin Verraes

2.           Robin Mertens

3.           Ethan Vernon

De aanwezige wielerliefhebbers werden weer getrakteerd op mooie koers met een verdiende winnaar, en de organisatoren konden de wedstrijd afsluiten zonder noemenswaardige incidenten of accidenten.

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Speciale promoties Check het hier