Nieuws uit de regio

13-04-2019 - Heist - Zonderschot

Koud weer om te koersen

Bij een temperatuur van een graad of 6 en daarenboven nog een ijzige wind waren er toch nog 116 coureurs afgezakt naar ’t Zonderschot voor de 33ste  Grote Prijs KWB. Er waren er 151 ingeschreven, maar een deel zal het toch te koud gevonden hebben om aan de start te verschijnen. In de koers opvallend een flink aantal buitenlanders, waaronder heel wat uit Noorwegen, enkele Nederlanders, Duitsers en Engelsen, maar ook coureurs uit Canada, Estland, Israël en zelfs Nieuw-Zeeland.

Ruim halfkoers werd een kopgroep van 21 renners gevormd en deze hield stand tot op het einde.  Het werd een prangende zij aan zij eindspurt tussen Benjamin Verraes (Moortsele) en Robin Mertens (Zandhoven).  Verraes, reeds winnaar van de koers vorig jaar, won het uiteindelijk met een banddikte verschil van Mertens.  De Brit Ethan Vernon werd derde.  

1.           Benjamin Verraes

2.           Robin Mertens

3.           Ethan Vernon

De aanwezige wielerliefhebbers werden weer getrakteerd op mooie koers met een verdiende winnaar, en de organisatoren konden de wedstrijd afsluiten zonder noemenswaardige incidenten of accidenten.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier