Nieuws uit de regio

09-04-2019 - Grasheide

De lente gaat nu echt van start

Zondag 14 april is het centrum van de Putse deelgemeente Grasheide dé place-to-be voor iedereen die maar een beetje groene vingers heeft, die op zoek is naar leuke ideetjes voor de tuin  of gewoon wat inspiratie wil opdoen om zijn balkon of voortuintje een beetje op te fleuren. In de verkeersvrije Mr. Van der Borghtstraat vind je op de 24ste Plantenbeurs van Grasheide alles om de lente letterlijk in huis te halen

De Plantenbeurs van Grasheide is geen organisatie meer van het Davidsfonds maar van een jonge vzw die nog wel dezelfde principes hanteren: een gezellige familiale bedoening met vooral kleine zelfstandige kwekers en particuliere tuinliefhebbers. Geen mega-camions uit Nederland met 20 m lange standen maar leuke kraampjes met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten, één kilometer gezellige drukte en creatieve tuinideeën Tussen de standhouders zowel de opa die samen met zijn kleinkinderen wat overschot van zijn plantgoed komt verkopen als de gepassioneerde tuinliefhebber die in zijn serre enkele nieuwe variëteiten heeft opgekweekt en die wil delen met het publiek. Misschien kan je er wel ideeën opdoen om die kaal gevreten buxus te vervangen,  want blijkbaar is niet alleen de ‘palm’ verdwenen. Ook de mezen en andere vogeltjes verdwijnen uit de tuin omdat ze de vele kleine rupsjes hebben opgegeten die vergiftigd waren door de insecticide om de buxusplanten te redden. Op het Davidsfondsterras in het midden van de markt wordt het ‘Sjampetterke’ getapt, een succesrijk artisanaal uit Haacht. Meer dan 100 standhouders heten u welkom in de Mr. Van der Borghtstraat van 9 tot 17 u. Parking voorzien in op enkele weiden in de straat of op de Haachtsebaan..

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier