Nieuws uit de regio

16-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Vrijwilligers voor stembureaus

Nog 220 ‘vrijwilligers’ gezocht

Op zondag 26 mei trekken we weer naar de stembus. Om de stembureaus te bemannen, lanceerde Burgerzaken begin dit jaar een oproep om vrijwilligers te vinden die op die dag als bijzitter willen zetelen. “In totaal boden er zich 50 vrijwilligers aan, een onverwachts mooie opkomst”, aldus David Geerts, schepen van vrijwilligers.

Elk stembureau telt één voorzitter, één secretaris en vier bijzitters. In de gemeente Heist-op-den-Berg betekent dit dat er in totaal 270 burgers nodig zijn om alle stembureaus volledig bemand te krijgen. Na een eerste oproep boden al 50 mensen zich spontaan aan. De dienst Burgerzaken gaat nu dus aan de slag om de rest van de bemanning te zoeken. Wie zich nog graag als vrijwilliger opgeeft, kan dit nog tot 25 maart doen door een mail te sturen naar burgerzaken@heist-op-den-berg.be of zich aan te melden bij team Burgerzaken in het gemeentehuis, Kerkplein 17 in Heist-op-den-Berg. Als er niet genoeg kandidaten gevonden worden, zal de vrederechter, zoals anders, de overige 'Chinese vrijwilligers' aanduiden.

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier