Nieuws uit de regio

13-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Vrouwen aan de macht in Heist

Op de Heistse gemeenteraad werd het gemeentelijk managementteam voorgesteld aan de raadsleden, het ‘directiecomité’ van een bedrijf van meer dan 600 personeelsleden. Buiten de algemeen directeur en de beleidscoördinator voor het openbaar domein zijn het allemaal vrouwen die de Heistse fabriek runnen.

Vlnr:
Sarah Verstrepen, verantwoordelijke voor het beleidsdomein zorgverlening waarbij o.m. de kidneropvang Heivelden in Booischot hoort, mar ook de 27 onthaalouders, de thuiszorgdienst met o.a. 43 poetsvrouwen, het WZC Berkenhof met 104 bedden.
Hans Welters, algemeen directeur (de vroegere gemeentesecretaris) die vooral zorgt voor beleidsondersteuning, het secretariaat en de academies en gemeentescholen
Stien Lesage, beleidscoördinator Samenleving waaronder Cc Zwaneberg, de bibliotheek, sport & jeugd, het Cursuscentrum en de speelpleinwerking en buitenschoolse kinderopvang ressorteren.
Kim Ceulemans is als financieel directeur (vroeger gemeenteontvanger) verantwoordelijk voor de centen in het gemeentelijk bedrijf.
Liesbeth Lambaerts draagt zorg voor de gemeentelijke dienstverlening zoals onthaal en burgerzaken, sociale dienstverlening  met o.a. lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers, trajectbegeleiding bij arbeidsbemiddeling en budget- en schuldbemiddeling.
Isabelle Sterckx is als vroege OCMW-secretaris adjunt-directeur en geeft leiding aan de ICT-afdeling, personeelszaken, het patrimoniumbeheer van de 120 gemeentelijke gebouwen, de juridische afdeling maar ook de gemeentelijke recepties.
Serafien Wouters is verantwoordelijk voor ‘Leefomgeving’, zoals ruimtelijke ordening, milieu, duurzaamheid en huisvesting, de mobiliteitcel en lokale economie zoals toerisme en markten.
Guy Van der Veken staat zijn mannetje op het openbaar domein, de 11 dorpskernen, 430 km wegen met 180 km fietspaden en de 12 kerkhoven.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier