Nieuws uit de regio

13-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Vrouwen aan de macht in Heist

Op de Heistse gemeenteraad werd het gemeentelijk managementteam voorgesteld aan de raadsleden, het ‘directiecomité’ van een bedrijf van meer dan 600 personeelsleden. Buiten de algemeen directeur en de beleidscoördinator voor het openbaar domein zijn het allemaal vrouwen die de Heistse fabriek runnen.

Vlnr:
Sarah Verstrepen, verantwoordelijke voor het beleidsdomein zorgverlening waarbij o.m. de kidneropvang Heivelden in Booischot hoort, mar ook de 27 onthaalouders, de thuiszorgdienst met o.a. 43 poetsvrouwen, het WZC Berkenhof met 104 bedden.
Hans Welters, algemeen directeur (de vroegere gemeentesecretaris) die vooral zorgt voor beleidsondersteuning, het secretariaat en de academies en gemeentescholen
Stien Lesage, beleidscoördinator Samenleving waaronder Cc Zwaneberg, de bibliotheek, sport & jeugd, het Cursuscentrum en de speelpleinwerking en buitenschoolse kinderopvang ressorteren.
Kim Ceulemans is als financieel directeur (vroeger gemeenteontvanger) verantwoordelijk voor de centen in het gemeentelijk bedrijf.
Liesbeth Lambaerts draagt zorg voor de gemeentelijke dienstverlening zoals onthaal en burgerzaken, sociale dienstverlening  met o.a. lokaal opvanginitiatief voor asielzoekers, trajectbegeleiding bij arbeidsbemiddeling en budget- en schuldbemiddeling.
Isabelle Sterckx is als vroege OCMW-secretaris adjunt-directeur en geeft leiding aan de ICT-afdeling, personeelszaken, het patrimoniumbeheer van de 120 gemeentelijke gebouwen, de juridische afdeling maar ook de gemeentelijke recepties.
Serafien Wouters is verantwoordelijk voor ‘Leefomgeving’, zoals ruimtelijke ordening, milieu, duurzaamheid en huisvesting, de mobiliteitcel en lokale economie zoals toerisme en markten.
Guy Van der Veken staat zijn mannetje op het openbaar domein, de 11 dorpskernen, 430 km wegen met 180 km fietspaden en de 12 kerkhoven.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur. Zowel professionele sporters als recreanten vielen voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid die Skinfit biedt. 

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier