Nieuws uit de regio

05-03-2019 - Heist-op-den-Berg

Ksk Heist u 17 live op Sporza.be dankzij Bosmans Slaapcomfort

Tijdens de Warmste Week vorig jaar deed trainer Bart Bosmans van de U17 van KSK Heist een bod op het aanbod van Sporza.be: een live verslag van een wedstrijd. De 11.000 euro van Bosmans Slaapcomfort was het hoogste bod, zodat vrijdag 15 maart de Sporza-crew langs komt in het stadion aan de Lostraat. Vanaf 19.30 u wrodt de match van de U17 tegen Wechelderszande live gestreamd en ze krijgen ook een vermelding in het VRT-journaal en in Sportweekend.

Het goede doel, uitgekozen door Bosmans Slaapcomfort, was vzw Beyond the Moon, een vereniging uit Schriek die reizen organiseert voor families met een ernstig ziek kind. Uit zo’n zorgeloze gezinsvakantie putte ze energie en vreugde om nadien de dagelijks strijd tegen de ziekte te kunnen verderzetten.

Trainer Bosmans is bijzonder opgetogen over zijn jongens van de U17: “Het is een hele toffe groep en ik heb een leuke band met de spelers”, aldus Bart die zijn laatste jaar als trainer bezig is, omdat hij graag naar de matchen van zijn eigen 10-jarig zoontje gaat kijken. “We staan nu op tweede in de stand, op één punt van de leider. Dat komt omdat we het seizoen dramatisch gestart waren, want we behaalden toen 0 op 9. Sinds september hebben we echter niet meer verloren. Dat betekent niet dat de match tegen Wechelderzande een walk-over zal zijn. Het is een stugge ploeg waar we ginder slechts in de laatste minuut 1-2 konden maken op een bevroren veld”.  Toch verwachten vele insiders een geweldige match van de KSK Heist-jongeren met een klinkende zege.  De wedstrijd wordt gespeeld om het A-terrein. KSK Heist verwacht een heleboel volk om de Heistse jongens aan te moedigen. Misschien zie je wel enkele bekende Sporza-gezichten of kom je zelf als enthousiast supporter op het scherm.

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier