Nieuws uit de regio

28-02-2019 - Putte

Putse vrijwilligster kaft 20.000 boeken

Ook in Putte worden deze week de vrijwilligers in de bloemetjes gezet. Vooral de Putse bibliotheek is blij met de inzet van vele mensen die een deel van hun vrije tijd op een nuttige manier willen besteden. Eén van de uitschieters is Patricia De Smet die sedert mei 2012 de nieuwe boeken van een plastiek omhulsel voorziet.

“Zoals voor vele andere organisaties zijn de vrijwilligers in de Putse bibliotheek van onschatbare waarde”, vertelt bibliotheekmedewerker Robby Goovaerts. “ Zonder hen zou de werking van de bib op een veel lager pitje staan. Denk maar aan de voorleesvrijwilligers, de vrijwilligers van de zadenbib, de vrijwilliger die de boeken plastificeert, de vrijwilligers die de teruggebrachte boeken weer in de rekken plaatsen, ...

Voor haar inzet verdient Patricia De Smet tijdens deze Week van de Vrijwilliger een symbolische pluim. Al 7 jaar zorgt zij dat alle nieuwe boeken in de bib proper blijven door ze te plastifiëren. Als we even de rekensom maken, dan is Patricia deze maand toe aan haar 20.000ste boek, toch een hele prestatie. Ik wil haar hiervoor dan ook van harte bedanken”, aldus schepen van cultuur Inge De Bie.

Alle vrijwilligers van de bib en in de andere diensten van de gemeente worden weldra getrakteerd op een vrijwilligersfeest. Een dikke pluim en heel veel waardering voor al deze helpende handen vanwege het gemeentebestuur.

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier