Nieuws uit de regio

27-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Laeremans Geert aan de slag in de Zoo van Antwerpen

Laeremans Geert, de specialist in las- en constructiewerken zorgt dezer dagen voor de reconstructie van de historische roofvogelvolière. De roofvogelvolière die uit 1856 dateren behoren tot de oudste verblijven van de Zoo en mochten in die tijd dan wel innovatief zijn, 160 jaar later voldoen ze niet meer aan de normen van de dierentuinwetgeving. De kooien zijn evenwel beschermd als cultureel erfgoed en moesten daarom met de grootste omzichtigheid afgebroken en weer opgebouwd worden en dat is waar de firma Laeremans Geert in het verhaal komt. Na het opmeten van de omgeving met de 3D-scanner heeft de tekenaar alles in 3D ontworpen en uitgetekend, dat alles volgens de oorspronkelijke technieken en naar het originele model van 1856. Daarna kon de productie van start gaan. We zorgden voor de productie, behandeling en voormontage in ons atelier in Heist-op-den-Berg en brachten ze met uitzonderlijk vervoer naar de Zoo. Eind februari zouden de werken afgerond zijn en kunnen de roofvogels hun intrek nemen in hun vernieuwde verblijf.

 

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier