Nieuws uit de regio

27-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Laeremans Geert aan de slag in de Zoo van Antwerpen

Laeremans Geert, de specialist in las- en constructiewerken zorgt dezer dagen voor de reconstructie van de historische roofvogelvolière. De roofvogelvolière die uit 1856 dateren behoren tot de oudste verblijven van de Zoo en mochten in die tijd dan wel innovatief zijn, 160 jaar later voldoen ze niet meer aan de normen van de dierentuinwetgeving. De kooien zijn evenwel beschermd als cultureel erfgoed en moesten daarom met de grootste omzichtigheid afgebroken en weer opgebouwd worden en dat is waar de firma Laeremans Geert in het verhaal komt. Na het opmeten van de omgeving met de 3D-scanner heeft de tekenaar alles in 3D ontworpen en uitgetekend, dat alles volgens de oorspronkelijke technieken en naar het originele model van 1856. Daarna kon de productie van start gaan. We zorgden voor de productie, behandeling en voormontage in ons atelier in Heist-op-den-Berg en brachten ze met uitzonderlijk vervoer naar de Zoo. Eind februari zouden de werken afgerond zijn en kunnen de roofvogels hun intrek nemen in hun vernieuwde verblijf.

 

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier