Nieuws uit de regio

19-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Zwaar muzikaal geweld in Zwaneberg

Geen gele hesjes maar 2 Heistse black metal groepen zullen op 22 februari Zwaneberg doen daveren: Panchrysia, de ouwe rotten in het vak die na 7 jaar een nieuwe cd uitbrengen en Carnation, jonge twintigers uit Heist-Goor die op het punt staan de wereld te veroveren.

Panchrysia, met frontman Maarten Geens, toerde tot 7 jaar geleden langs alle grote metalfestivals, maar een leven als jonge papa’s met een gezin is moeilijk combineerbaar met een leven on the road. Nu hebben ze een nieuwe cd uit ‘Dogma’ die ze aan het Heistse publiek willen voorstellen. “Wij geven het beste van onszelf, maar zonder ons de druk op te leggen van vroeger”, aldus Maarten Geens, in het dagelijks leven online eindredacteur van Sporza bij de VRT.

Anders is het bij Carnation die veel investeren in hun muziek en na hun optreden in Zwaneberg op toer gaan met 15 optredens in Duitsland met uitschuivers naar Zwitserland en Tsjechië. Eerder deden Jonathan Verstrepen, Simon Duson, Yarne Heylen, Bert Vervoort en Vincent Verstrepen al een rondje door Japan en recent zaten ze ook op de metalcruise ‘70.000 ton of metal’ in de Caraïben.

Twee Heistse bands die tot de top behoren in een nichemarkt van de muziekwereld, maar geen sant in eigen land zijn. Voor hun optreden op 22 februari in Zwaneberg moeten de brave huisvaders een securitydienst inhuren. Naast de Heistenaars die al een tijdje zeurden “wanneer spelen jullie nog eens een thuismatch?” wordt er volk van binnen- en buitenland verwacht.  Deuren open vanaf 19 uur

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier