Nieuws uit de regio

16-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Greg zal zeker niet roesten door te rusten

Gregory Vetters (20) is een bezige bij: naast student communicatiemanagement, keeper bij KFC Molenzonen, tapper in Café Den Don in Hallaar en bestuurslid bij jeugdclub Vibro studeert hij ook nog klassieke zang en geeft op 23 februari zijn allereerste optreden, samen met Rust Roest Verbroedering in Cultuurcentrum Zwaneberg.

“Zelfs mijn moeder heeft me nog nooit horen zingen”, vertelt Gregory, ‘Greg’ voor de vrienden. “Alleen voor mijn vriendin heb ik al wel gezongen. Ik begon in de muziekschool als drummer, maar ondervond na een half jaar dat het niks voor mij was en koos dan mar voor 'zang' ”.  Greg was de eerste en voorlopige enige jongen die na zijn ‘stembreuk’ is blijven zingen in de Heistse academie bij Teun Michiels, nu al voor het 9de jaar. “Het doet deugd dat ik me op vrijdagavond, na de school, nog een uurtje kan uitleven door te zingen. Ik ben klassiek begonnen als bas-bariton, maar richt me nu toch meer op musical en rock & pop.”
Voorzitter Wim Van Rompaey van Rust Roest Verbroedering was ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van de harmonie op zoek naar iets speciaal, net zoals 10 jaar geleden bij het eeuwfeest toen Paul Michiels en percussionist Peter Van Woensel te gast waren. Ooit was de voorzitter nog voetbaltrainer van Greg en zo kon hij hem overhalen om op het jaarlijks krokusconcert een gastoptreden te verzorgen. Greg brengt een nummer van Frank Sinatra en een rocknummer van The Killers, samen met de harmonie onder leiding van Patrick Verhaegen. Thema van het concert is ‘Met de trein de wereld rond’ met allemaal nummers rond treinen zoals ‘Take the A-train’ van Duke Ellington.

In 2010 besloot het toenmalig bestuur van Rust Roest Verbroedering om het fanfareorkest om te vormen naar een harmonie. Na 9 jaar zijn er heel wat houtblazers de groep komen versterken met zelf een fagotspeler op het podium. Kaarten voor het krokusconcert op 23 februari om 19 uur in de blauwe zaal van Zwaneberg kosten 8 euro in voorverkoop of 10 euro aan de ingang.

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier