Nieuws uit de regio

09-02-2019 - Booischot - Pijpelheide

Wandelen voor een wafeltje

In Den Toer van Heist is het op zondag 17 februari de beurt aan de KWB van Pijpelheide. Halen de mannen van de Hei  met de Wafeltjeswandeling ook 1000 deelnemers of meer op hun zondagse uitstap?

 Plaats van verzamelen is het parochiecentrum van de Pijpelhei, zaal Ter Heide aan de Schrieksesteenweg.  Officieel kan je starten vanaf 8 uur ‘s morgens, maar de ervaring leert dat om 7 uur de eerste enthousiastelingen al staan te popelen om hun kilometers af te malen. Secretaris Jos Schauwaers en het team van KWB Pijpelheide hebben verschillende trajecten uitgetekend van 5 – 7 – 9 – 13 – 15 en 20 km. De kortste afstand is geschikt voor rolstoelen, voor de andere afstanden moet het droog weer zijn als peuters in de buggy willen meewandelen. De wandelingen gaan vooral richting het tuinbouwgebied van Schriek tot aan het grote wateropvangbekken in Heist-Goor. Een tussenstop is voorzien in de kantine van FC Diamant. Terug in de vertrekzaal kunnen nieuwe krachten opgedaan worden met pannenkoeken, Brusselse wafels, soep en broodjes. Deelnemen kost slechts 1,50 euro (KWB-leden: 1,20 euro). Dank zij een gulle sponsor is in de prijs een lekkere versnapering inbegrepen. Meer info bij Patric Van Nuffelen 0477/687378.

De volgende wandelingen van Den Toer van Heist zijn op 10 maart de Werfteling in Heist-station en op 31 maart de Raambeekvallei in Schriek.

De Hoofdzaak

Kapsalon & Pruikeninstituut Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd. De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier