Nieuws uit de regio

09-02-2019 - Booischot - Pijpelheide

Wandelen voor een wafeltje

In Den Toer van Heist is het op zondag 17 februari de beurt aan de KWB van Pijpelheide. Halen de mannen van de Hei  met de Wafeltjeswandeling ook 1000 deelnemers of meer op hun zondagse uitstap?

 Plaats van verzamelen is het parochiecentrum van de Pijpelhei, zaal Ter Heide aan de Schrieksesteenweg.  Officieel kan je starten vanaf 8 uur ‘s morgens, maar de ervaring leert dat om 7 uur de eerste enthousiastelingen al staan te popelen om hun kilometers af te malen. Secretaris Jos Schauwaers en het team van KWB Pijpelheide hebben verschillende trajecten uitgetekend van 5 – 7 – 9 – 13 – 15 en 20 km. De kortste afstand is geschikt voor rolstoelen, voor de andere afstanden moet het droog weer zijn als peuters in de buggy willen meewandelen. De wandelingen gaan vooral richting het tuinbouwgebied van Schriek tot aan het grote wateropvangbekken in Heist-Goor. Een tussenstop is voorzien in de kantine van FC Diamant. Terug in de vertrekzaal kunnen nieuwe krachten opgedaan worden met pannenkoeken, Brusselse wafels, soep en broodjes. Deelnemen kost slechts 1,50 euro (KWB-leden: 1,20 euro). Dank zij een gulle sponsor is in de prijs een lekkere versnapering inbegrepen. Meer info bij Patric Van Nuffelen 0477/687378.

De volgende wandelingen van Den Toer van Heist zijn op 10 maart de Werfteling in Heist-station en op 31 maart de Raambeekvallei in Schriek.

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier