Nieuws uit de regio

09-02-2019 - Booischot - Pijpelheide

Wandelen voor een wafeltje

In Den Toer van Heist is het op zondag 17 februari de beurt aan de KWB van Pijpelheide. Halen de mannen van de Hei  met de Wafeltjeswandeling ook 1000 deelnemers of meer op hun zondagse uitstap?

 Plaats van verzamelen is het parochiecentrum van de Pijpelhei, zaal Ter Heide aan de Schrieksesteenweg.  Officieel kan je starten vanaf 8 uur ‘s morgens, maar de ervaring leert dat om 7 uur de eerste enthousiastelingen al staan te popelen om hun kilometers af te malen. Secretaris Jos Schauwaers en het team van KWB Pijpelheide hebben verschillende trajecten uitgetekend van 5 – 7 – 9 – 13 – 15 en 20 km. De kortste afstand is geschikt voor rolstoelen, voor de andere afstanden moet het droog weer zijn als peuters in de buggy willen meewandelen. De wandelingen gaan vooral richting het tuinbouwgebied van Schriek tot aan het grote wateropvangbekken in Heist-Goor. Een tussenstop is voorzien in de kantine van FC Diamant. Terug in de vertrekzaal kunnen nieuwe krachten opgedaan worden met pannenkoeken, Brusselse wafels, soep en broodjes. Deelnemen kost slechts 1,50 euro (KWB-leden: 1,20 euro). Dank zij een gulle sponsor is in de prijs een lekkere versnapering inbegrepen. Meer info bij Patric Van Nuffelen 0477/687378.

De volgende wandelingen van Den Toer van Heist zijn op 10 maart de Werfteling in Heist-station en op 31 maart de Raambeekvallei in Schriek.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Speciale promoties Check het hier