Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Elentriek zingt 18.500 euro bij elkaar

Op zondag 23 december speelde de Heistse covergroep Elentriek, samen met een rits gastvedetten, 30 Nederlandstalige covers in Cultuurcentrum Zwaneberg. Alles samen mochten Gert Dupont en zijn compagnons een opbrengst van 18.500 euro verdelen.

De playlist werd samengesteld door mensen die via de website mochten bieden op 150 Nederlandstalige nummers, 150 parels gekozen uit een slordige 50 jaar Nederlandstalige muziek. Verschillende biedingen, van 1 tot 1000 euro, gebeurden door families of bedrijven die samen legden.  Het hoogste bod was voor ‘Leef’ van André Hazes jr.  De biedingen brachten een dikke 8000 euro op.  Het concert was met 700 aanwezigen volledig uitverkocht en de Zwaneberg-receptie moest nog vele kandidaten teleur stellen. De inkomkaarten en de gulle giften aan de bonnekesverkoop brachten ook meer dan 10.000 euro op.

Drie ‘goede doelen’ kregen elk 6.166,6 euro. G-Muziek, met peter Paul Michiels, gaat het gebruiken om de muziektherapeute te betalen.  De scouts van Akabe Albatros zullen het alvast nodig hebben voor de geplande nieuwbouw van hun lokalen te Pijpelheide en De Speelhoeve in Vremde, waar verschillende Heistse jongeren verblijven, zal het ook gebruiken voor muziektherapie. Gert Dupont beloofde om van ‘Elentriek voor ’t leven’ een tweejaarlijks evenement te maken.

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier