Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Elentriek zingt 18.500 euro bij elkaar

Op zondag 23 december speelde de Heistse covergroep Elentriek, samen met een rits gastvedetten, 30 Nederlandstalige covers in Cultuurcentrum Zwaneberg. Alles samen mochten Gert Dupont en zijn compagnons een opbrengst van 18.500 euro verdelen.

De playlist werd samengesteld door mensen die via de website mochten bieden op 150 Nederlandstalige nummers, 150 parels gekozen uit een slordige 50 jaar Nederlandstalige muziek. Verschillende biedingen, van 1 tot 1000 euro, gebeurden door families of bedrijven die samen legden.  Het hoogste bod was voor ‘Leef’ van André Hazes jr.  De biedingen brachten een dikke 8000 euro op.  Het concert was met 700 aanwezigen volledig uitverkocht en de Zwaneberg-receptie moest nog vele kandidaten teleur stellen. De inkomkaarten en de gulle giften aan de bonnekesverkoop brachten ook meer dan 10.000 euro op.

Drie ‘goede doelen’ kregen elk 6.166,6 euro. G-Muziek, met peter Paul Michiels, gaat het gebruiken om de muziektherapeute te betalen.  De scouts van Akabe Albatros zullen het alvast nodig hebben voor de geplande nieuwbouw van hun lokalen te Pijpelheide en De Speelhoeve in Vremde, waar verschillende Heistse jongeren verblijven, zal het ook gebruiken voor muziektherapie. Gert Dupont beloofde om van ‘Elentriek voor ’t leven’ een tweejaarlijks evenement te maken.

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier