Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Smullen bij de pompiers

De vriendenkring van de Heistse pompiers organiseert een restaurantdag op zondag 17 februari in de parochiezaal van Booischot aan Ter Laken (achter de kerk). Je menu bestellen doe je op www.brandweer-heist-op-den-berg.be

De Heistse brandweer in de Broekstraat maakt sedert een tijdje deel uit van ‘Brandweer Rivierenland’, alles samen ongeveer 850 beroeps en vrijwilligers, verdeeld over 15 brandweerposten en 18 gemeenten. Heist ligt een beetje op een uithoek van het werkgebied dat zich uitstrekt tot Bornem en St-Amands. Aan de Broekstraat zijn 10 professionele brandweermannen en ongeveer 45 vrijwilligers actief. Met de opbrengst van de restaurantdag worden verschillende activiteiten gefinancierd die de groepsgeest in het korps bevorderen. “De tijd dat pompiers vooral goed moesten kunnen drinken, ligt al een hele tijd achter onze rug’, aldus Kevin van de vriendenkring. “Twee keer per maand doen we een oefening, en wij bieden dan achteraf een etentje aan. In de ontspanningsruimte hebben wij onder meer gezorgd voor een televisie”.

Op het zondagse menu staat voor ieder wat wils: mosselen met frieten of brood, kipfilet met champignons of appelmoes, stoofvlees en koude schotel en crurryworst voor de kinderen. Als nagerecht kies je een ijsje, rijstpap of chocomousse. Bij je bestelling geef je ook op in welke shift je komt lunchen of dineren: 11.30 u – 13.30 u 16.30 u of 18.30 u. Elk jaar komen meer dan 400 Heistenaars smullen bij de Heistse pompiers.

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier