Nieuws uit de regio

06-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Smullen bij de pompiers

De vriendenkring van de Heistse pompiers organiseert een restaurantdag op zondag 17 februari in de parochiezaal van Booischot aan Ter Laken (achter de kerk). Je menu bestellen doe je op www.brandweer-heist-op-den-berg.be

De Heistse brandweer in de Broekstraat maakt sedert een tijdje deel uit van ‘Brandweer Rivierenland’, alles samen ongeveer 850 beroeps en vrijwilligers, verdeeld over 15 brandweerposten en 18 gemeenten. Heist ligt een beetje op een uithoek van het werkgebied dat zich uitstrekt tot Bornem en St-Amands. Aan de Broekstraat zijn 10 professionele brandweermannen en ongeveer 45 vrijwilligers actief. Met de opbrengst van de restaurantdag worden verschillende activiteiten gefinancierd die de groepsgeest in het korps bevorderen. “De tijd dat pompiers vooral goed moesten kunnen drinken, ligt al een hele tijd achter onze rug’, aldus Kevin van de vriendenkring. “Twee keer per maand doen we een oefening, en wij bieden dan achteraf een etentje aan. In de ontspanningsruimte hebben wij onder meer gezorgd voor een televisie”.

Op het zondagse menu staat voor ieder wat wils: mosselen met frieten of brood, kipfilet met champignons of appelmoes, stoofvlees en koude schotel en crurryworst voor de kinderen. Als nagerecht kies je een ijsje, rijstpap of chocomousse. Bij je bestelling geef je ook op in welke shift je komt lunchen of dineren: 11.30 u – 13.30 u 16.30 u of 18.30 u. Elk jaar komen meer dan 400 Heistenaars smullen bij de Heistse pompiers.

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier