Nieuws uit de regio

03-02-2019 - Itegem

Voor iedereen die op een appartement woont

De nieuwste productie van Toneelkring De Eendracht behandelt een onderwerp waar iedereen die op een appartement woont, wel eens mee de maken krijgt: de vergadering van de mede-eigenaars. In Itegem is het echter geen serieuze bedoening, maar een knotsgekke klucht, een typische Franse komedie die zorgt voor een ontspannende avond.

De jaarlijkse vergadering van mede-eigenaars van een klein appartementsgebouw dreigt in chaos uit te monden door een overvolle agenda, het voorstel om een lift te installeren en de zogezegd geheime relatie tussen één van de eigenaars en de syndicus. U wordt ondergedompeld in een bad van egoïsme, leugens, ontrouw en wansmakelijk gedrag. Waarbij elk dagdagelijks voorvalletje wordt opgeblazen tot een regelrechte ramp en waarbij elk van de eigenaars z’n ware aard laat zien met al z’n positieve, maar zeker ook z’n negatieve, venijnige, maar o zo menselijke kantjes.

‘De mede-eigenaars’ van Gerard Darier was een megasucces in Avignon en Parijs en lokte daar zowat 70 000 toeschouwers.

Op de planken ziet u Bert Peers, Karine Verstraelen, Karine Moons, Marc Dresselaers, Eric Dyck en Marleen Geirnaert. De regie is in handen van Steven Savelkoels, o.m. oprichter van Judas Theater producties. Opvoeringen in de parochiezaal van Itegem aan de Schoolstraat op zaterdag 9 februari om 20 u, zondag 10 februari (19 u), zaterdag 16 februari (20 u) zondag 17 februari (15 u en 19 u), donderdag 21 februari (20 u)en zaterdag 23 februari (20 u).
Kaarten reserveren op www.fanfare-de-eendracht.be of via 0494 36 78 35 (tussen 18 en 20 uur)

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier