Nieuws uit de regio

03-02-2019 - Itegem

Voor iedereen die op een appartement woont

De nieuwste productie van Toneelkring De Eendracht behandelt een onderwerp waar iedereen die op een appartement woont, wel eens mee de maken krijgt: de vergadering van de mede-eigenaars. In Itegem is het echter geen serieuze bedoening, maar een knotsgekke klucht, een typische Franse komedie die zorgt voor een ontspannende avond.

De jaarlijkse vergadering van mede-eigenaars van een klein appartementsgebouw dreigt in chaos uit te monden door een overvolle agenda, het voorstel om een lift te installeren en de zogezegd geheime relatie tussen één van de eigenaars en de syndicus. U wordt ondergedompeld in een bad van egoïsme, leugens, ontrouw en wansmakelijk gedrag. Waarbij elk dagdagelijks voorvalletje wordt opgeblazen tot een regelrechte ramp en waarbij elk van de eigenaars z’n ware aard laat zien met al z’n positieve, maar zeker ook z’n negatieve, venijnige, maar o zo menselijke kantjes.

‘De mede-eigenaars’ van Gerard Darier was een megasucces in Avignon en Parijs en lokte daar zowat 70 000 toeschouwers.

Op de planken ziet u Bert Peers, Karine Verstraelen, Karine Moons, Marc Dresselaers, Eric Dyck en Marleen Geirnaert. De regie is in handen van Steven Savelkoels, o.m. oprichter van Judas Theater producties. Opvoeringen in de parochiezaal van Itegem aan de Schoolstraat op zaterdag 9 februari om 20 u, zondag 10 februari (19 u), zaterdag 16 februari (20 u) zondag 17 februari (15 u en 19 u), donderdag 21 februari (20 u)en zaterdag 23 februari (20 u).
Kaarten reserveren op www.fanfare-de-eendracht.be of via 0494 36 78 35 (tussen 18 en 20 uur)

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Bike Center

Fietsen • Fietsonderdelen & -toebehoren • Kledij • Fitness 

lees meer

Speciale promoties Check het hier