Nieuws uit de regio

31-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Waar blijft de sneeuw?

Op Wereldgedichtendag 31 januari hadden we sneeuw verwacht in Heist-op-den-Berg terwijl een groot deel van Vlaandere poëtisch wit werd gekleurd. Helaas in de Kempen alleen vrieskou en een miezerige motregen. Daarom deze poëzie van de Heistse dichteres Begga Mariën, een mijmerend gedicht, over toen we ons nog geen zorgen maakten over ons klimaat, en het gevoel van vrijheid nog écht was

SNEEUW

Ik kan mij haast niet herinneren hoe het was
toen alles verblind was
door het alom omringende licht

Alles wit, flikkerend, als een Kerstboom
Alle wegen onbekend
Elk pad geëffend

Stappen die blozend vertraagden
en kraakten als oude trappen.
Jeugd die danste en gleed op glad ijs.

Witte bedden op de huizentoppen
die stoom afbliezen voor een periode van vrede en stilte
van vrijheid zonder afgelijnde horizonten.

Begga Mariën

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

De Hoofdzaak

Kapsalon & Pruikeninstituut Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd. De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier