Nieuws uit de regio

28-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Goochelen met fanfaremuziek

De fanfare De Berthoutzonen uit Hallaar heeft voor haar concert in CC Zwaneberg ditmaal geen gastmuzikant uitgenodigd, maar wel  goochelaar Kobe Van Herwegen, o.m. bekend van zijn eigen goochelprogramma AbraKOdabra . In een vroeger leven was Van Herwegen nog Ketnet-wrapper,  reporter bij Vlaanderen Vakantieland en lid van de Ghost Rockers.

Op zaterdag 9 (om 20 u) en op zondag 10 februari (om 15 u) treedt Van Herwegen samen met De Berthoutzonen op  in de blauwe zaal van Zwaneberg voor een uniek concert. Voorzitter Marc De Raedt en dirigent Bert Van Thienen hebben de goochelaar uitgenodigd om samen ‘Magie en Melodie’ te maken. “Wij waren out-of-the-box op zoek naar iets anders, o.m. om meer jonge mensen naar een concert te lokken”, vertelt voorzitter De Raedt. ‘Kobe was onmiddellijk zeer enthousiast over ons voorstel. Eerder had hij al een voorstelling gemaakt met klassiek concert, maar nog nooit met een fanfare.“ Voor de gelegenheid hebben de Berthoutzonen enkele muzikale sprookjes uit de Efteling ingestudeerd, maar ook Swinging Safari van Bert Kaempfert en de tune van Harry Potter om het magische moment nog een beetje meer in de verf te zetten. De Raedt: “De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit ‘Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek’. Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.” Toegang: 12 euro (of 9 euro in voorverkoop). Speciale voorwaarden voor jongeren in groep: zie www.berthoutzonen.be

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Bike Center

Fietsen • Fietsonderdelen & -toebehoren • Kledij • Fitness 

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier