Nieuws uit de regio

28-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Goochelen met fanfaremuziek

De fanfare De Berthoutzonen uit Hallaar heeft voor haar concert in CC Zwaneberg ditmaal geen gastmuzikant uitgenodigd, maar wel  goochelaar Kobe Van Herwegen, o.m. bekend van zijn eigen goochelprogramma AbraKOdabra . In een vroeger leven was Van Herwegen nog Ketnet-wrapper,  reporter bij Vlaanderen Vakantieland en lid van de Ghost Rockers.

Op zaterdag 9 (om 20 u) en op zondag 10 februari (om 15 u) treedt Van Herwegen samen met De Berthoutzonen op  in de blauwe zaal van Zwaneberg voor een uniek concert. Voorzitter Marc De Raedt en dirigent Bert Van Thienen hebben de goochelaar uitgenodigd om samen ‘Magie en Melodie’ te maken. “Wij waren out-of-the-box op zoek naar iets anders, o.m. om meer jonge mensen naar een concert te lokken”, vertelt voorzitter De Raedt. ‘Kobe was onmiddellijk zeer enthousiast over ons voorstel. Eerder had hij al een voorstelling gemaakt met klassiek concert, maar nog nooit met een fanfare.“ Voor de gelegenheid hebben de Berthoutzonen enkele muzikale sprookjes uit de Efteling ingestudeerd, maar ook Swinging Safari van Bert Kaempfert en de tune van Harry Potter om het magische moment nog een beetje meer in de verf te zetten. De Raedt: “De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit ‘Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek’. Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.” Toegang: 12 euro (of 9 euro in voorverkoop). Speciale voorwaarden voor jongeren in groep: zie www.berthoutzonen.be

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier