Nieuws uit de regio

05-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Na 20 jaar: SMRNTWSK

‘Smrntwsk’ is niet een nieuw woord in de sms-taal van jongeren, maar de plaats waar het nieuwste stuk van de jongerenafdeling van het Heist Kamertoneel zich afspeelt. Het is bovendien de 20ste productie van Shake: Startende Heistse Acteurs brengen Keigoed Entertainment (of iets van die strekking) en ook al 20 jaar onder de hoede van Cynthia Van den Brande uit Hallaar. ‘Moeke-Shake’ Cynthia begeleidt de pubers bij hun eerste stappen op de planken, bouwt mee aan hun zelfvertrouwen, brengt troost bij liefdesverdriet, beschermt tegen ‘foute’ vrienden en weent mee als ze slecht nieuws moeten verwerken.

SMRNTWSK is een verhaal van Hugo Matthysen, duivel-doet-al van columnist voor Humo over Het Leugenpaleis tot Clement Peerens Explosition. In het theater aan de Kattestraat wordt het geregisseerd door een ingeweken Hollander, Eddy Klein die zijn inburgeringscursus in Lier volgde. Het verhaal over een achterkleinzoon van Frankenstein die naar Smrntwsk verhuist, brengt een streepje humor, een vleugje mysterie, een snuifje romantiek, en een hoge dosis aan jeugdig enthousiasme! Al van september zijn de jonge acteurs, tussen 13 en 18 jaar, bezig met improviseren en repeteren met vooral de voorbije kerstvakantie bijzonder intensieve sessies. Op het podium zie je Kaat Van den Broeck, Karlijn Verhaegen, Maxim Schollaert, Maarten Welters, Jolien Robbrecht, Jitse Van Nueten, Nette Rombouts, Sien Verhaegen, Jannes Badts, Emily Risteyn, Emma coeck en Fien Dijck.  5 van die  jongeren stonden die nooit eerder op de planken. Opvoeringen op 11, 12, 15, 18, 19, 25 en 26 januari, telkens om 20.30 u en op 20 en 27 januari om 15 u. Reservatie op 0470 86 17 79 www.heistskamertoneel.be

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur. Zowel professionele sporters als recreanten vielen voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid die Skinfit biedt. 

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier