Nieuws uit de regio

05-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Na 20 jaar: SMRNTWSK

‘Smrntwsk’ is niet een nieuw woord in de sms-taal van jongeren, maar de plaats waar het nieuwste stuk van de jongerenafdeling van het Heist Kamertoneel zich afspeelt. Het is bovendien de 20ste productie van Shake: Startende Heistse Acteurs brengen Keigoed Entertainment (of iets van die strekking) en ook al 20 jaar onder de hoede van Cynthia Van den Brande uit Hallaar. ‘Moeke-Shake’ Cynthia begeleidt de pubers bij hun eerste stappen op de planken, bouwt mee aan hun zelfvertrouwen, brengt troost bij liefdesverdriet, beschermt tegen ‘foute’ vrienden en weent mee als ze slecht nieuws moeten verwerken.

SMRNTWSK is een verhaal van Hugo Matthysen, duivel-doet-al van columnist voor Humo over Het Leugenpaleis tot Clement Peerens Explosition. In het theater aan de Kattestraat wordt het geregisseerd door een ingeweken Hollander, Eddy Klein die zijn inburgeringscursus in Lier volgde. Het verhaal over een achterkleinzoon van Frankenstein die naar Smrntwsk verhuist, brengt een streepje humor, een vleugje mysterie, een snuifje romantiek, en een hoge dosis aan jeugdig enthousiasme! Al van september zijn de jonge acteurs, tussen 13 en 18 jaar, bezig met improviseren en repeteren met vooral de voorbije kerstvakantie bijzonder intensieve sessies. Op het podium zie je Kaat Van den Broeck, Karlijn Verhaegen, Maxim Schollaert, Maarten Welters, Jolien Robbrecht, Jitse Van Nueten, Nette Rombouts, Sien Verhaegen, Jannes Badts, Emily Risteyn, Emma coeck en Fien Dijck.  5 van die  jongeren stonden die nooit eerder op de planken. Opvoeringen op 11, 12, 15, 18, 19, 25 en 26 januari, telkens om 20.30 u en op 20 en 27 januari om 15 u. Reservatie op 0470 86 17 79 www.heistskamertoneel.be

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier