Nieuws uit de regio

28-12-2018 - Hulshout

Atletiekclub Hulshout heeft het patent op de eerste veldloopcross van het nieuwe jaar. De eerste zondag van januari houdt ook in dat het dikwijls winterse omstandigheden zijn om door het veld te ploeteren achter sportcentrum Joris Verhaegen in het Hulshoutse industriepark. Dit jaar verwachten Tom Lambrechts en zijn team meer dan 600 atleten aan de start. Vooral in de jeugdreeksen hopen ze  op sterke prestaties van de eigen clubleden  zoals Nie Serneels en Finne Theys bij de kangoeroes. Bij de pupillen staat Joeri Stappaerts sterk en de miniemen Rune ’s Jongers, Quinten en Jasper Desmet en Mila-Marie Buts behaalden de voorbije wedstrijden enkele overwinningen en ereplaatsen. Bij de senioren wordt veel verwacht van AC Hulshout-atleet Sam Valgaeren die het o.m. moet opnemen tegen Dame Tasama die de Belgische kleuren op het EK in Tilburg verdedigde. En misschien komt Veerle Dejaeghere samen met een van haar jonge atleten aan de start.

Ondanks dat Hulshout één van de kleinere clubs is in Vlaanderen kunnen zij met hun beperkte groep toch één van de beste crossorganisaties presenteren. Bezoekers vanuit de richting Heist-op-den-Berg rijden best via Booischot-Westmeerbeek-Heultje omwille van de omvangrijke wegenwerken in het centrum. De eerste start is om 11.30 u, senioren dames lopen op 14.15 u en heren om 15 u.

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier