Nieuws uit de regio

28-12-2018 - Hulshout

Atletiekclub Hulshout heeft het patent op de eerste veldloopcross van het nieuwe jaar. De eerste zondag van januari houdt ook in dat het dikwijls winterse omstandigheden zijn om door het veld te ploeteren achter sportcentrum Joris Verhaegen in het Hulshoutse industriepark. Dit jaar verwachten Tom Lambrechts en zijn team meer dan 600 atleten aan de start. Vooral in de jeugdreeksen hopen ze  op sterke prestaties van de eigen clubleden  zoals Nie Serneels en Finne Theys bij de kangoeroes. Bij de pupillen staat Joeri Stappaerts sterk en de miniemen Rune ’s Jongers, Quinten en Jasper Desmet en Mila-Marie Buts behaalden de voorbije wedstrijden enkele overwinningen en ereplaatsen. Bij de senioren wordt veel verwacht van AC Hulshout-atleet Sam Valgaeren die het o.m. moet opnemen tegen Dame Tasama die de Belgische kleuren op het EK in Tilburg verdedigde. En misschien komt Veerle Dejaeghere samen met een van haar jonge atleten aan de start.

Ondanks dat Hulshout één van de kleinere clubs is in Vlaanderen kunnen zij met hun beperkte groep toch één van de beste crossorganisaties presenteren. Bezoekers vanuit de richting Heist-op-den-Berg rijden best via Booischot-Westmeerbeek-Heultje omwille van de omvangrijke wegenwerken in het centrum. De eerste start is om 11.30 u, senioren dames lopen op 14.15 u en heren om 15 u.

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier