Nieuws uit de regio

20-12-2018 - Heist-op-den-Berg

Een warm Heist voor De Warmste Week

De organisatoren van Heist Loopt Warm hebben niet minder dan 16.000 euro gestort op de rekening van Studio Brussel/de Koning Boudewijnstichting.

“Dit is een onwaarschijnlijk cijfer, waardat menig Heistenaar fier mag op zijn dat we als inwoners van Heist zulk bedrag bij mekaar hebben gelopen en gewandeld, hier doen we het voor niet?” aldus een fiere Gert Vercammen. “Dit jaar heeft een enquête uitgemaakt wie we zullen steunen en dat is Make a Wish geworden”. Gert had ook een flink lijstje van mensen die hij wil bedanken voor dit schitterende resultaat: de voetbalploeg Molenzonen die 250 stappers afvaardigde, het bedrijf MSD dat de grootste bedrijfsparticipatie aanbracht, Jean-Paul De Bie van Radio Christina, The Monte Village die 2000 euro schonken, de vele vrijwilliger helpers en enkele scholen, de cafés onder aan de berg, het gemeentebestuur en de anonieme recorddeelnemer die 8 rondes over de berg en door de Bergstraat liep. Vercammen maakt nu al een afspraak voor de zomereditie van Heist Loopt op zondag 25 augustus 2019

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier