Nieuws uit de regio

07-12-2018 - Heist-op-den-Berg

De Kerstmarkt gaat de lucht in!

De Heistse Kerstmarkt van 15 en 16 december belooft een stuk spectaculairder te worden dan andere jaren. 528 Heistenaren mogen ongeveer 50 m hoog de lucht in met ‘Christmas dinner in the sky’.

Radio 2  gaat met ‘1000 klassiekers’  in december de boer op langs 3 Vlaamse gemeenten: Roeselare, Tielt en op 15 december Heist-op-den-Berg. Al wie zijn stem uitbrengt op de hitlijst aller tijden maakt kans op een duozitje om mee de lucht in te gaan aan een feeërieke feesttafel en om zo vanuit een veilige zetel op een hoogte van 50 m een blik te kunnen werpen op de Kerstmarkt op het Cultuurplein en op de skyline van Heist. Er zijn 24 sessies voorzien van telkens 22 personen, de kans dat je er bij bent is dus redelijk groot. De monumentale kraan zal tussen de Kerstmarkt en het Cultuurcentrum Zwaneberg geplaatst worden. Van daar zal Radio 2 ook haar live-uitzending verzorgen met verschillende gasten zoals Imke Courtois, Paul Michiels, Stijn Meuris, Peter van Laet van Mama’s Jasje en de wandelende pop-encyclopedie Jan Delvaux.

Op de Kerstmarkt én in de Bergstraat zal ook heel wat te beleven zijn. Peter Van de Nouweland heeft met het Bergstraatcomité gezorgd voor nog meer animatie met lichtshows, steltlopers, vuuracts, een dixielandkerstband en ritjes in de arrenslee.  Er is een nieuwe centrale tent met muzikale animatie van Ofkoors, Brassband Heist, de harmonie Rust Roest Verbroedering en Music for you.

De cadeautjesjacht wordt zo nog een stuk leuker in de voor 2 dagen verkeersvrije Bergstraat. Misschien heeft de Kerstman ook voor jou wel een geschenkje als je langskomt?

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier