Nieuws uit de regio

06-12-2018 - Heist-op-den-Berg

Dringend inschrijven voor ‘Heist loopt warm’

De inschrijvingen voor Heist Loopt Warm op donderdag 13 december  lopen als een trein. Ten laatste op zondagmiddag 9 december worden de inschrijvingen afgesloten, tenzij eerder de maximumcapaciteit van 2500 wandelaars/joggers is bereikt.

Op donderdag 6 december waren al 2124 deelnemers in geschreven voor één of meer rondjes van +/- 2700 m met tal van lichtjes en animatie met begin en einde op het ‘gouden kruispunt’ aan het begin van de Oude Godstraat. Kerstmannen met lichtjes, fluo kleding,… hoe opvallender, hoe liever. Voor de drie leukste deelnemers liggen er om 21 u aan de Moose bar leuke geschenkenpakketten klaar: ski’s van Snowmania, geschenkbon van ’t Kaderke, een korf van Johan Cannaerts en ijstaarten van het Heideatelies.   Het parcours is grotendeels gelijkaardig aan vorig jaar door het commercieel centrum van Heist met nu ook met een tocht door het Bergbos dat origineel wordt uitgelicht. De passage langs de voormalige H.Hartschool is geschrapt uit veiligheidsoverwegingen, omdat de school wordt afgebroken.  Ook op het Kerkplein, boven op de Heistse berg, zijn de gewone straatlichten gedoofd en vervangen door een sfeervolle belichting.  Het ‘warmste bedrijf’ is MSD uit het Heistse industriepark met 145 inschrijvingen, de ‘warmste vereniging’ is voetbalploeg KFC Molenzonen met meer dan 250 wandelaars/joggers. Een 18-tal bedrijven hebben onderweg 50 m ‘geadopteerd’ waar zij voor animatie zorgen en zelf acties voeren t.v.v. De Warmste Week. Een opvallende vereniging is K. Fanfare Moed en Volharding die om 20 u het parcours met muziek zal afleggen. Radio Christina zal live verslag uitbrengen van het evenement.

Vrijwilligers gezocht

De Bergstraatwinkels zijn tot 18u open. Daarom is het voor de organisatie niet evident om het 2700 m grote parcours op een heel korte periode mooi aan te kleden. Gert Vercammen en zijn team doen daarom beroep op een hele boel vrijwilligers of verenigingen om een handje toe te steken tijdens bij de voorbereidende werken: klaar leggen van verlengdraden, klaarstomen van alle verlichting attributen en vanaf 18 u alles op het parcours plaatsen, lichten aanzetten, kaarsen aansteken…Op 6 december was hij nog op zoek naar enkele seingevers en mensen om op 23 u mee te helpen afbreken. gert@heistlooptenzingt.be

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

De Hoofdzaak

Kapsalon & Pruikeninstituut Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd. De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier