Nieuws uit de regio

25-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Het beste kraam van de Voddemèt

In de Noordstraat stond zondag een kraam met extra veel volk rond: De stand van ProefHeist met alleen maar lokale Heistse producten.

Ter gelegenheid van de afsluiting van de Week van de Smaak deelde burgemeester Vleugels gratis lekkere Heistse producten uit zoals hartverwarmende kervelsoep van Cannaerts, lekkere chocomelk en 5 verschillende kaassoorten (met tomaat, mosterd, netel of pesto) van Hoeve Van Loock uit Booischot, appelsap van fruitkwekerij Vaes uit Booischot en yoghurt van de Witte Lelie uit Booischot. Luc Vleugels kreeg daarvoor vocale ondersteuning van Wim Dom, in het dagelijks leven KMO-ambtenaar, die volgens velen een roeping als marktkramer gemist heeft.

Bij deze gelegenheid werd ook publiciteit gemaakt voor de geschenkmand van ProefHeist, het ideale cadeau voor de eindejaarsdagen. In de mooie krat zitten een hele hoop heerlijke Heistse: een Heistse fles wijn, Heistse bieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.   Voor 39 euro kan je zo’n krat bestellen bij de Dienst Toerisme, Postweg 6 te Heist, via 015 25 12 82, via  toerisme@heist-op-den-berg of via www.proefheist.be Voor wie meer wil weten van de Heistse lokale producten is er op vrijdag 30 november van 15 tot 21 u de 4de Eindejaarsnocturne in De Witte Lelie, i.s.m. ’t Kaasbolleke.

De Witte Lelie, Itegemseweg 98, 2222 Wiekevorst www.boerderijdewittelelie.be

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier