Nieuws uit de regio

25-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Het beste kraam van de Voddemèt

In de Noordstraat stond zondag een kraam met extra veel volk rond: De stand van ProefHeist met alleen maar lokale Heistse producten.

Ter gelegenheid van de afsluiting van de Week van de Smaak deelde burgemeester Vleugels gratis lekkere Heistse producten uit zoals hartverwarmende kervelsoep van Cannaerts, lekkere chocomelk en 5 verschillende kaassoorten (met tomaat, mosterd, netel of pesto) van Hoeve Van Loock uit Booischot, appelsap van fruitkwekerij Vaes uit Booischot en yoghurt van de Witte Lelie uit Booischot. Luc Vleugels kreeg daarvoor vocale ondersteuning van Wim Dom, in het dagelijks leven KMO-ambtenaar, die volgens velen een roeping als marktkramer gemist heeft.

Bij deze gelegenheid werd ook publiciteit gemaakt voor de geschenkmand van ProefHeist, het ideale cadeau voor de eindejaarsdagen. In de mooie krat zitten een hele hoop heerlijke Heistse: een Heistse fles wijn, Heistse bieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.   Voor 39 euro kan je zo’n krat bestellen bij de Dienst Toerisme, Postweg 6 te Heist, via 015 25 12 82, via  toerisme@heist-op-den-berg of via www.proefheist.be Voor wie meer wil weten van de Heistse lokale producten is er op vrijdag 30 november van 15 tot 21 u de 4de Eindejaarsnocturne in De Witte Lelie, i.s.m. ’t Kaasbolleke.

De Witte Lelie, Itegemseweg 98, 2222 Wiekevorst www.boerderijdewittelelie.be

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier