Nieuws uit de regio

25-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Het beste kraam van de Voddemèt

In de Noordstraat stond zondag een kraam met extra veel volk rond: De stand van ProefHeist met alleen maar lokale Heistse producten.

Ter gelegenheid van de afsluiting van de Week van de Smaak deelde burgemeester Vleugels gratis lekkere Heistse producten uit zoals hartverwarmende kervelsoep van Cannaerts, lekkere chocomelk en 5 verschillende kaassoorten (met tomaat, mosterd, netel of pesto) van Hoeve Van Loock uit Booischot, appelsap van fruitkwekerij Vaes uit Booischot en yoghurt van de Witte Lelie uit Booischot. Luc Vleugels kreeg daarvoor vocale ondersteuning van Wim Dom, in het dagelijks leven KMO-ambtenaar, die volgens velen een roeping als marktkramer gemist heeft.

Bij deze gelegenheid werd ook publiciteit gemaakt voor de geschenkmand van ProefHeist, het ideale cadeau voor de eindejaarsdagen. In de mooie krat zitten een hele hoop heerlijke Heistse: een Heistse fles wijn, Heistse bieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.   Voor 39 euro kan je zo’n krat bestellen bij de Dienst Toerisme, Postweg 6 te Heist, via 015 25 12 82, via  toerisme@heist-op-den-berg of via www.proefheist.be Voor wie meer wil weten van de Heistse lokale producten is er op vrijdag 30 november van 15 tot 21 u de 4de Eindejaarsnocturne in De Witte Lelie, i.s.m. ’t Kaasbolleke.

De Witte Lelie, Itegemseweg 98, 2222 Wiekevorst www.boerderijdewittelelie.be

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier