Nieuws uit de regio

21-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Elentriek voor 't leven

‘Elentriek voor ’t leven’ wil niet zeggen ‘levenslang gratis elektriciteit’ maar is het project voor de Warmste Week van de Heistse covergroep Elentriek.

Op zondag 23 december spelen Gert Dupont en zijn compagnons, samen met een rits gastvedetten, 30 Nederlandstalige covers in Cultuurcentrum Zwaneberg ten voordele van 3 goede doelen: De Speelhoeve in Vremde, de G-muziek in Heist en Akabe Albtros in Pijpelheide. Om de playlist samen te stellen, werden 150 parels uit een slordige 50 jaar Nederlandstalige muziek gekozen. Geen genre werd uit de weg gegaan: van smartlap over kleinkunst, via stevige rock tot en met smeuïge indipop. Het opzet is even simpel als geniaal: op de website www.elentriek.com vindt je de volledige lijst van ‘De Aarde’ van Urbanus tot ‘Zoutelande’ van Bloff. Je kiest uit deze lijst zoveel nummers als je maar wil en je stort voor elke keuze een bedrag (alweer zoveel als je maar wil). Elentriek houdt netjes de score bij en de 30 nummers die het meeste geld in het laatje brengen, vormen zo de weergaloze Top 30 van 23 december. Tot 19 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor een muzikaal festijn bepalen.

Elentriek heeft volgende gastvedetten uitgenodigd:
- De Heistse Aalex Vertommen die eerder zong van de Studio 100 Band en nu onder meer rond toert met Lexington Stelel
- Jeroen Van Dyck, bij het grote publiek bekend als Frederik – Fré -Van Rooy in Het Eiland en gastrollen in verschillende Vlaamse series.
- Tania Kloek, de actrice die n 2009 schitterde in Steracteur-Sterartiest
- Kathleen Vandenhoudt, ‘een stem uit de duizend’, volgens Raf Walschaerts van Kommil foo
- Jan De Smet, de frontman van de Nieuwe Snaar
- en ten slotte DJ Easy Bies, het alter ego van Gert De Bie, in het dagelijks bestaan uitbater van Het Voorwoord en Staminee De Living.

Kaarten voor dit uniek muziekevenement op zondag 23 december om 20.30 u in Zwaneberg kunnen aan 12 euro besteld worden via www.zwaneberg.be of 015 25 07 70.

Op de foto een deel van Elentriek met Bernadatte De Cat van G-muziek en 2 gidsen van Akabe Albatros als backing vocals

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier