Nieuws uit de regio

21-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Elentriek voor 't leven

‘Elentriek voor ’t leven’ wil niet zeggen ‘levenslang gratis elektriciteit’ maar is het project voor de Warmste Week van de Heistse covergroep Elentriek.

Op zondag 23 december spelen Gert Dupont en zijn compagnons, samen met een rits gastvedetten, 30 Nederlandstalige covers in Cultuurcentrum Zwaneberg ten voordele van 3 goede doelen: De Speelhoeve in Vremde, de G-muziek in Heist en Akabe Albtros in Pijpelheide. Om de playlist samen te stellen, werden 150 parels uit een slordige 50 jaar Nederlandstalige muziek gekozen. Geen genre werd uit de weg gegaan: van smartlap over kleinkunst, via stevige rock tot en met smeuïge indipop. Het opzet is even simpel als geniaal: op de website www.elentriek.com vindt je de volledige lijst van ‘De Aarde’ van Urbanus tot ‘Zoutelande’ van Bloff. Je kiest uit deze lijst zoveel nummers als je maar wil en je stort voor elke keuze een bedrag (alweer zoveel als je maar wil). Elentriek houdt netjes de score bij en de 30 nummers die het meeste geld in het laatje brengen, vormen zo de weergaloze Top 30 van 23 december. Tot 19 december kan je jouw persoonlijke stem uitbrengen en zo mee de playlist voor een muzikaal festijn bepalen.

Elentriek heeft volgende gastvedetten uitgenodigd:
- De Heistse Aalex Vertommen die eerder zong van de Studio 100 Band en nu onder meer rond toert met Lexington Stelel
- Jeroen Van Dyck, bij het grote publiek bekend als Frederik – Fré -Van Rooy in Het Eiland en gastrollen in verschillende Vlaamse series.
- Tania Kloek, de actrice die n 2009 schitterde in Steracteur-Sterartiest
- Kathleen Vandenhoudt, ‘een stem uit de duizend’, volgens Raf Walschaerts van Kommil foo
- Jan De Smet, de frontman van de Nieuwe Snaar
- en ten slotte DJ Easy Bies, het alter ego van Gert De Bie, in het dagelijks bestaan uitbater van Het Voorwoord en Staminee De Living.

Kaarten voor dit uniek muziekevenement op zondag 23 december om 20.30 u in Zwaneberg kunnen aan 12 euro besteld worden via www.zwaneberg.be of 015 25 07 70.

Op de foto een deel van Elentriek met Bernadatte De Cat van G-muziek en 2 gidsen van Akabe Albatros als backing vocals

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Speciale promoties Check het hier