Nieuws uit de regio

20-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Volgend jaar nog burgemeestersbal met Luc Vleugels?

In de raadszaal van het gemeentehuis mocht Luc Vleugels en het organisatiecomité van het Bal van de Burgemeester de opbrengst van de editie 2018 verdelen.

Niet minder dan 26 organisaties mochten rekenen op een gift van 400 euro elk: 13 Samana-afdelingen (het voormalige Ziekenzorg), 11 lagere scholen uit Heist en de gidsen en Akabe uit Pijpelheide, alles samen 10.400 euro.

De opbrengst van het Burgemeestersbal was dit jaar iets minder, wat organisator Wim Van den Brueul wijdt aan de gestegen kosten zoals Sabam die een rekening stuurde van 1000 euro. En misschien was de muziekband van dit jaar, Bar Clochard, iets minder bekend dan die van 2017, Les Truttes die zelf een uitgebreide aanhang hebben. Luc Vleugels was toch tevreden over de medewerking die hij kreeg van de verschillende verenigingen, o.m. van de Gidsen die zorgden voor de bediening van de talrijke opgekomen gasten voor het feestdiner.

“Misschien was dit wel het laatste bal van Luc Vleugels”, haalt de Heistse burgemeester aan die wel aangaf dat hij er graag nog een legislatuur wil bij doen. In de voorbije 12 jaar mocht hij verschillende verenigingen gelukkig maken met een totale bijdrage van ongeveer 156.000 euro.

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier