Nieuws uit de regio

20-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Volgend jaar nog burgemeestersbal met Luc Vleugels?

In de raadszaal van het gemeentehuis mocht Luc Vleugels en het organisatiecomité van het Bal van de Burgemeester de opbrengst van de editie 2018 verdelen.

Niet minder dan 26 organisaties mochten rekenen op een gift van 400 euro elk: 13 Samana-afdelingen (het voormalige Ziekenzorg), 11 lagere scholen uit Heist en de gidsen en Akabe uit Pijpelheide, alles samen 10.400 euro.

De opbrengst van het Burgemeestersbal was dit jaar iets minder, wat organisator Wim Van den Brueul wijdt aan de gestegen kosten zoals Sabam die een rekening stuurde van 1000 euro. En misschien was de muziekband van dit jaar, Bar Clochard, iets minder bekend dan die van 2017, Les Truttes die zelf een uitgebreide aanhang hebben. Luc Vleugels was toch tevreden over de medewerking die hij kreeg van de verschillende verenigingen, o.m. van de Gidsen die zorgden voor de bediening van de talrijke opgekomen gasten voor het feestdiner.

“Misschien was dit wel het laatste bal van Luc Vleugels”, haalt de Heistse burgemeester aan die wel aangaf dat hij er graag nog een legislatuur wil bij doen. In de voorbije 12 jaar mocht hij verschillende verenigingen gelukkig maken met een totale bijdrage van ongeveer 156.000 euro.

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier