Nieuws uit de regio

20-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Volgend jaar nog burgemeestersbal met Luc Vleugels?

In de raadszaal van het gemeentehuis mocht Luc Vleugels en het organisatiecomité van het Bal van de Burgemeester de opbrengst van de editie 2018 verdelen.

Niet minder dan 26 organisaties mochten rekenen op een gift van 400 euro elk: 13 Samana-afdelingen (het voormalige Ziekenzorg), 11 lagere scholen uit Heist en de gidsen en Akabe uit Pijpelheide, alles samen 10.400 euro.

De opbrengst van het Burgemeestersbal was dit jaar iets minder, wat organisator Wim Van den Brueul wijdt aan de gestegen kosten zoals Sabam die een rekening stuurde van 1000 euro. En misschien was de muziekband van dit jaar, Bar Clochard, iets minder bekend dan die van 2017, Les Truttes die zelf een uitgebreide aanhang hebben. Luc Vleugels was toch tevreden over de medewerking die hij kreeg van de verschillende verenigingen, o.m. van de Gidsen die zorgden voor de bediening van de talrijke opgekomen gasten voor het feestdiner.

“Misschien was dit wel het laatste bal van Luc Vleugels”, haalt de Heistse burgemeester aan die wel aangaf dat hij er graag nog een legislatuur wil bij doen. In de voorbije 12 jaar mocht hij verschillende verenigingen gelukkig maken met een totale bijdrage van ongeveer 156.000 euro.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier