Nieuws uit de regio

20-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Volgend jaar nog burgemeestersbal met Luc Vleugels?

In de raadszaal van het gemeentehuis mocht Luc Vleugels en het organisatiecomité van het Bal van de Burgemeester de opbrengst van de editie 2018 verdelen.

Niet minder dan 26 organisaties mochten rekenen op een gift van 400 euro elk: 13 Samana-afdelingen (het voormalige Ziekenzorg), 11 lagere scholen uit Heist en de gidsen en Akabe uit Pijpelheide, alles samen 10.400 euro.

De opbrengst van het Burgemeestersbal was dit jaar iets minder, wat organisator Wim Van den Brueul wijdt aan de gestegen kosten zoals Sabam die een rekening stuurde van 1000 euro. En misschien was de muziekband van dit jaar, Bar Clochard, iets minder bekend dan die van 2017, Les Truttes die zelf een uitgebreide aanhang hebben. Luc Vleugels was toch tevreden over de medewerking die hij kreeg van de verschillende verenigingen, o.m. van de Gidsen die zorgden voor de bediening van de talrijke opgekomen gasten voor het feestdiner.

“Misschien was dit wel het laatste bal van Luc Vleugels”, haalt de Heistse burgemeester aan die wel aangaf dat hij er graag nog een legislatuur wil bij doen. In de voorbije 12 jaar mocht hij verschillende verenigingen gelukkig maken met een totale bijdrage van ongeveer 156.000 euro.

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier