Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019 t.e.m. zondag 17 maart 2019

Opendeurweekend bij F&S

Tijdens het opendeurweekend bij F&S, op zaterdag 16 en zondag 17 maart, ontdek je de vernieuwde toonzaal. Je ontdekt er keukens en maatwerk, houten vloeren, trappen, binnendeuren. Verder op het programma:

  • Gratis interieuradvies door een interieurconsulent. (Maak je afspraak op info@groep-fns.be)
  • Culinaire inspiratie tijdens de AEG kookdemo’s op zaterdagnamiddag
  • Een hapje en een drankje

Bovendien geniet je een heel weekend lang van uitzonderlijke Batibouwacties!

Locatie

Groep F&S - Industriepark B 22a - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

F&S Projects
Filip Oost
T. 015 75 75 06
info@groep-fns.be
www.groep-fns.be

Meer over deze handelaar

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier