Agenda activiteiten

Zaterdag 16 maart 2019 t.e.m. zondag 17 maart 2019

Opendeurweekend bij F&S

Tijdens het opendeurweekend bij F&S, op zaterdag 16 en zondag 17 maart, ontdek je de vernieuwde toonzaal. Je ontdekt er keukens en maatwerk, houten vloeren, trappen, binnendeuren. Verder op het programma:

  • Gratis interieuradvies door een interieurconsulent. (Maak je afspraak op info@groep-fns.be)
  • Culinaire inspiratie tijdens de AEG kookdemo’s op zaterdagnamiddag
  • Een hapje en een drankje

Bovendien geniet je een heel weekend lang van uitzonderlijke Batibouwacties!

Locatie

Groep F&S - Industriepark B 22a - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

F&S Projects
Filip Oost
T. 015 75 75 06
info@groep-fns.be
www.groep-fns.be

Meer over deze handelaar

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Haaruitval, dun haar, kale plekken of een volledig kaal hoofd als gevolg van een haarziekte, chemotherapie, … samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier