Agenda activiteiten

Zondag 07 juli 2019

Kovéra Classic

21ste Kovéra Classic voor wielertoeristen & familiefietsers. Van aan de Kovéra fabriek (Industriepark 58, Hulshout) fiets je over afstanden van 90, 60, 35 en 20 km. Er is een uitgebreide bevoorrading voorzien en een gratis geschenk voor iedere deelnemer.

Meer info: www.pallietertrappers.be

Locatie

Kovéra Fabriek - Industriepark 58 - 2235 Hulshout

Organisatie

Pallietertrappers
info@pallietertrappers.be
www.pallietertrappers.be

Meer over deze vereniging

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur. Zowel professionele sporters als recreanten vielen voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid die Skinfit biedt. 

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier