Agenda activiteiten

Zaterdag 03 augustus 2019

VABO Cycling Tour

Op zaterdag 3 augustus vindt de VABO Cycling Tour plaats, een fiets-zomerevent dat je langs verschillende routes langs prachtige wegen brengt. Vertrekken (en aankomen) doe je in het centrum van Putte of bij VABO aan de Liersesteenweg 186 in Begijnendijk. Tickets koop je op de dag zelf aan de kassa.

Routes

  • Familie & Kids tour - 10 km
  • Willy Vekemans tour - 25 km
  • Rudy De Bie tour - 45 km
  • Jef De Schoenmaecker tour - 65 km
  • Fons De Wolf tour - 100 km

Tijdens de fietstocht voorzien we een uitgebreide bevoorrading met sportdrank, fruit en koeken. Voor of na het fietsen kan je iets drinken en eten en voor de kinderen zijn er verschillende springkastelen en gekke fietsen.

 

Locatie

Centrum Putte - Mechelbaan z/n - 2580 Putte

Organisatie

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier