Agenda activiteiten

Vrijdag 23 augustus 2019

Kempentrek van de Averegten naar Hertberg

Trek je wandelschoenen aan en wandel 21,7 kilometer van Heist-op-den-Berg naar Herselt langs trage en groene wegen. Je vertrekt in de Averegten aan het onthaalgebouw tussen 8u en 10u. Wij voorzien een wandelkaart en je wandelt zelfstandig (of in kleine groep). Na 11 kilometer krijg je een lekker picknick en kan je je drinkbussen vullen. Aangekomen in Hertberg brengt een bus je terug naar de Averegten.

Deze dagtocht is geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar die goed kunnen stappen.

Wat breng je mee? Goede wandelschoenen, rugzak, drinkbus en voldoende drank, tussendoortjes, kledij aangepast aan het weer, zonnecrème, muggenmelk, ...

Locatie

Provinciaal Groendomein De Averegten - Boonmarkt 12 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier