Agenda activiteiten

Vrijdag 18 mei 2018 t.e.m. zaterdag 08 juni 2019

"Huwelijks...geluk?"

Tragi-komedie: "Leopold, Astrid, Boudewijn, Albert zijn op dezelfde dag getrouwd, op de dag van het 50-jarig jubileum van hun ouders. Na het feest rijden de ouders weg en verongelukken. De familie valt uit elkaar, elk kind erft een domein of een eigendom. 10 jaar later komt er een reünie op het kasteel dat Leopold en Albert delen. Is het echt een vrolijk weerzien?"

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier